用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

放wkf offer

剛收wkf call waiting, 不過會放棄, 因有sfa

引用:剛收wkf+call+waiting,+不過會放棄,+因有sf

原帖由 lammakbb 於 13-12-17 發表
剛收wkf call waiting, 不過會放棄, 因有sfa
Good mum!

引用:剛收wkf+call+waiting,+不過會放棄,+因有sf

Call 你2見定之前己2nd?以架是offer?

lammakbb 發表於 13-12-17 13:47
係唔係call waiting 返去2nd interview 啊?定係之前已經2nd in 左,而家直接比offer 呢?因為我有朋友系call waiting 返去2nd in,唔係比offer。

請問家住沙田區嗎?

回覆:lammakbb 的帖子

出事,今日有三個無來電顯示miss call. 請問佢有無來電顯示?

回覆:放wkf offer

頭先太急無講details, 我係已經2nd in , 之後12月2號出result 係waiting。簽咗網上同意書等waiting。 跟著今日中午收到學校call 話有offer, 星期四中午前要去學校注冊。

本人現居九龍,仔仔係7月仔,因為覺得sfa 在學術上同中學派位成績好,而且仔仔性格較內向,所以覺得傳統學校可能較適合佢

收到電話號碼係 26372045

What's wkf??

回覆 lammakbb 的帖子

Thanks for clarify. 想問下你小朋友有冇sibling 讀緊wkf 架?因為我聽聞佢地有70幾個waiting的系有siblings的,會優先處理左佢地先。

回覆:laiyuet 的帖子

No siblings in wkf ar

請問佢地要求即時回覆定係星期四唔去就當放棄?因為想知依幾日仲會唔會call人。

引用:同樣選SFA,+之前無要WKF+個位,+祝大家好運+

原帖由 mimics218 於 13-12-18 發表
同樣選SFA, 之前無要WKF 個位, 祝大家好運 !

住邊區唔關事,我地地鐵超過10個站都有offer... ...
因為wkf 收(大沙馬)區只可以max 15%,大約22個,tai WAI shatin Ma on Shan 嘅waiting隊好緊張𠺢。