用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 放棄joyful offer
go

放棄joyful offer [複製鏈接]

會放棄fotan offer, 大家waiting 嘅等call la

bolanming  so what !!!  發表於 13-12-17 13:20
   0    0    0    0

回覆:放棄joyful offer

雖然我唔係apply FT. 但多謝哩位媽媽咁快手留俾有需要的人。

回覆:放棄joyful offer

Carman可否講下點解你會放棄呢?am or pm?

引用:Carman可否講下點解你會放棄呢?am+or+pm? +

原帖由 nicole323 於 13-12-17 發表
Carman可否講下點解你會放棄呢?am or pm?
其實我囡都是細B,暫時亦只有多多和joyful offer, 英藝waiting, 初初joyful 肯收我都很開心,因為學費差不多是多多的一半!但後來我打電話問詳情時,他們說廿二人一班,只有兩個老師長駐班房,普通話老師上堂才入班房,那人手比例太少了,長時間1:1x
另校車未知有沒有,問什麼都說未知,他們開多少班都未知,可能因為新校,很多都未預備好,而多多要交留位費了,所以我決定放棄joyful 了

回覆:Carmenchan521 的帖子

明白,但多多都joyful絕對係無得比,你能力ok就一定揀多多

回覆:Carmenchan521 的帖子

請問Joyful幾錢學費?

引用:請問Joyful幾錢學費? +

原帖由 Ho_BB 於 13-12-17 發表
請問Joyful幾錢學費?
今年度N班係$4500,出年唔知加唔加

boxhill 都要$4980 , 我諗Joyful 都差不多。。。。。
‹ 上一主題|下一主題