用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 太子明慧waiting or reject?
go

太子明慧waiting or reject? [複製鏈接]

請問有無人收到明慧嘅waiting or rejected letter?

1    0    0    0

回覆:太子明慧waiting or reject

咩信都無收到

今早打去問過,佢話收唔收都會有通知架,話會分批出

我昨天打去問, 我的感覺是先寄出收的第一批, 看看有多少人交留位費, 再寄第二批人, 所以UNTIL NOW 都未有人收到waiting 或REJECT, 因為他要得13日收埋D 留位費先.....

以上只為個人猜測

引用:我昨天打去問,+我的感覺是先寄出收的第一批

原帖由 target4 於 13-12-11 發表
我昨天打去問, 我的感覺是先寄出收的第一批, 看看有多少人交留位費, 再寄第二批人, 所以UNTIL NOW 都未有人 ...
我都覺得係

回覆:target4 的帖子

但我朋友個仔上星期五已經收到waiting letter !

回覆 Moon1437 的帖子

我都等緊... 不過有d媽媽話, 第一批全部都係OFFER LETTER, 之後果d應該係rejected or waiting ... but still not yet received !

回覆:target4 的帖子

我都係噤諗!明慧pn成四百幾個位,有好多人無去in, 好多人有其他offer 都吾會入明慧! 佢今年pn 都有位剩,call報k d 家長讀吾讀n!

回覆:Moon1437 的帖子

住邊呀,星期五噤早?但有offer 嘅都係星期一收!不過除左你朋友,真係到今日未有家長收waiting and reject(可能有吾公布)

回覆:太子明慧waiting or reject?

太子明慧有四百幾個位?你吹大咗少少

回覆:hayleymama24 的帖子

我印象簡介會有講,收六千張form, 校長話其實佢地pn四百個 算多位!吾通我記錯迦南?

回覆 PatPatWong 的帖子

我都記得簡介會校長講有上下四百個位, 無乜幼稚園好似佢地咁收咁多人, 不過我記得佢話收四千幾張申請表。

回覆:wynnlitheboo 的帖子

我估係兩間加埋先4千人apply

回覆:wynnlitheboo 的帖子

噤收六千張應該係九龍塘迦南了!謝謝你

回覆:phoebewong123 的帖子

應該係 講太子!我記得校長好自豪話自己今年太子收幾千張form

佢係咪真係講pn位呀, 定係佢想講全校有咁多個位, 不過俾人聽落佢收好多pn位咁

我係簡介會聽校長講收到4千份表,收400人。

我聽到話收200人

我聽到over 400人,上午班200人,下午班有幾多depends on 全日班幾多人,但冇講實數。而家400人但下年會租埋眼鏡舖個位,所以可以再收多d人喎

我聽到over 400人,上午班200人,下午班有幾多depends on 全日班幾多人,但冇講實數。而家400人但下年會租埋眼鏡舖個位,所以可以再收多d人喎

‹ 上一主題|下一主題