用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聖羅撒second in
樓主: gogogozi
go

聖羅撒second in [複製鏈接]

回覆 joannec05 的帖子

想請問家長係咪只須係外面等,唔會interview家長? 學校有無話比家長知幾時知道結果?

引用:阿囡今日in+完。。+大約15個bb+跟校長入房

原帖由 joannec05 於 13-12-16 發表
阿囡今日in 完。。 大約15個bb 跟校長入房。。。。大約10分鐘。。。應該過半數喊。。。。

...
下,咁你女女有無哭呀,幾時知收唔收架?

引用:Quote:原帖由+joannec05+於+13-12-16+發表

原帖由 Ocean2010 於 13-12-16 發表
你又知係校長既?我囡課室入面好似好混亂,但唔多人喊喎
校長係四眼個位呀

引用:回覆+joannec05+的帖子 想請問家長係咪只

原帖由 ElaineW_Mama 於 13-12-16 發表
回覆 joannec05 的帖子

想請問家長係咪只須係外面等,唔會interview家長? 學校有無話比家長知幾時知道結果 ...
家長冇份呀。。。。係出面等。。。。1月20日郵寄結果。。。good luck...

引用:Quote:原帖由+joannec05+於+13-12-16+發表

原帖由 gogogozi 於 13-12-16 發表
冇喊。。。但唔知佢有冇啋校長。。。。問佢入面做咗咩。。。。佢話玩波波。。。唱ABC... 但唔知真定假呀。。。。。。哈哈。。。

引用:Quote:原帖由+gogogozi+於+13-12-16+發表下

原帖由 joannec05 於 13-12-16 發表
冇喊。。。但唔知佢有冇啋校長。。。。問佢入面做咗咩。。。。佢話玩波波。。。唱ABC... 但唔知真定假呀。 ...
好叻呀,我驚我仔仔會哭,上次去培正都哭呀,祝你成功

好叻呀,我驚我仔仔會哭,上次去培正都哭呀,祝你成功
快d同佢做心理輔導。。。俾定心理準備佢。。。要一個人入去。。。再同佢講最多之後帶佢去遊樂場買玩具。。。。加油。。。。

今日落雨又勁凍, 阿女又冇訓晏覺, 我都爭扎過去唔去好, 點知阿女話要去, 去緊o個時到旺角站竟然訓左, 到校門仲訓緊...抄醒佢, 入到去等左一陣就叫名 (我仲以為今日會好多人唔去, 點知又好多人喎), 我去完個廁所出來三分鐘就叫接返小朋友, 我諗全程得6 分鐘左右...問佢係入面做咩又話聽故事, 又冇人問問題喎, 我估佢未訓醒呆呆滯滯應該唔知發生過咩事

好似1月22先有結果

我女昨晚in 完,見大部份人都喊,係出面只係聽到入面好多喊聲,有小朋友仲喊到嘔要啊嬸拎地拖入去拖地,我見一班只有4-5個係冇喊出來

回覆:聖羅撒second in

我囡都係噚晚in,唔係好多人喊,不過大部分都好呆,問放入面做咩,佢都有話唱abc,同聽故事,但問親佢都話yes,都唔知真定假

引用:我女昨晚in+完,見大部份人都喊,係出面只

原帖由 巴士 於 13-12-17 發表
我女昨晚in 完,見大部份人都喊,係出面只係聽到入面好多喊聲,有小朋友仲喊到嘔要啊嬸拎地拖入去拖地,我 ...
18:00 個組? 係。。。有地拖。。。我都見到。。。。

引用:我囡都係噚晚in,唔係好多人喊,不過大部分

原帖由 tongtongma 於 13-12-17 發表
我囡都係噚晚in,唔係好多人喊,不過大部分都好呆,問放入面做咩,佢都有話唱abc,同聽故事,但問親佢都話y ...
我個女都係話唱ABC ... 但唔知真假。。。。

引用:我女昨晚in+完,見大部份人都喊,係出面只

原帖由 巴士 於 13-12-17 發表
我女昨晚in 完,見大部份人都喊,係出面只係聽到入面好多喊聲,有小朋友仲喊到嘔要啊嬸拎地拖入去拖地,我 ...
唉,我真係好擔心,已經日日做心理輔導,希望佢唔哭啦,仔仔最近又病,食藥食到好忟憎佢明晚面試多數會哭架喇

其實呢間有乜好?成日聽d bk mom話呢間無龍又唔谷,大家店睇?

引用:Quote:原帖由+巴士+於+13-12-17+發表我女昨

原帖由 gogogozi 於 13-12-17 發表
唉,我真係好擔心,已經日日做心理輔導,希望佢唔哭啦,仔仔最近又病,食藥食到好忟憎佢明晚面試多 ...
同佢講之後带佢玩具xx城買玩具,同埋食佢最中意嘅野食。。。

今晚賽果如何?有冇人兄可分享下?

‹ 上一主題|下一主題