用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請幫忙提供今年小學download入學申請表及面試日期 ...
go

請幫忙提供今年小學download入學申請表及面試日期 [複製鏈接]

請幫忙提供今年以下小學download入學申請表及面試日期:
1. 女拔
2. 協恩
3. St Paul Co-ed
4. Maryknoll
5. St Paul Convent
6. St Mary
7. 浸信會呂明才
8. 陳守仁

0    0    0    0

其實你是否清楚選校規則?  有不明白可續點問或重溫舊文,或先致電有關學校查詢~~我諗暫時無人可以幫到你解決你提出的要求^^

醒目開學勳章 王國長老

http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D1
了解左規則先

識得黎呢到問,點解唔識得自己去學校網址睇,同埋你唔好話我聽你而家開始搵2014年入讀小一既資料喎。

醒目開學勳章 貢獻勳章

有d係私校直資,有d係津校,其實你知唔知遊戲規則?
仲有一間私校好似唔會公開收生
一間津校連叩門都係俾自己友
一間津校叩門好似放大紙箱,揀人見
一間津校要1-1-1,唔係無得見

(我兩個係仔,我都清楚女校多過你~)
恐龍家

回覆:小曳人 的帖子

No pain no gain, not willing to do simple reach work and look for people spoon feeding you is a bad example.

回覆:meow08 的帖子

做乜自己吾搵,要人幫你搵。

因為唔係我自己要搵呀, 係老闆叫我幫佢搵
我又唔係住果區所以唔熟, 我可以上網搵到的都已經搵咗比佢, 但唔夠料佢唔收貨, 我自己又忙, 所以想搵大家幫幫手咋, so sorry!

taktakchichi  你列個D學校係遍佈港九新界, 跟本同區份無關. 老闆叫你做, 你就更加要認真做, 唔係到時工都無埋  發表於 13-12-12 13:38

回覆 Mcgf 的帖子

自己勤力D做功課喇.............戰爭是漫長的...............
‹ 上一主題|下一主題