用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 巧虎寶寶版/幼幼版
go

巧虎寶寶版/幼幼版 [複製鏈接]

有次番大陸同同事傾開知道有巧虎,有冇媽咪有買過或訂過,有冇用家comment? Thanks!

4    0    0    0

回覆:babyBenz 的帖子

剛開始用,效果好好

引用:剛開始用,效果好好 +

原帖由 估估 於 13-12-06 發表
剛開始用,效果好好
估估,你係邊度買?可否分享一下好處嗎?

回覆 babyBenz 的帖子

我囝囝兩三歲時看巧虎, 我是每月寄過來, 又有書, 又有玩具(跟主題有關), 還有, CD. 他們都喜愛閱讀.

引用:回覆+babyBenz+的帖子 我囝囝兩三歲時看巧

原帖由 jdhwangmom 於 13-12-18 發表

我囝囝兩三歲時看巧虎, 我是每月寄過來, 又有書, 又有玩具(跟主題有關), 還有, CD.  ...
唔該曬!你點訂架?

直接在台灣訂, 幾年前, 還是用FAX.

引用:回覆+babyBenz+的帖子 直接在台灣訂,+幾年

原帖由 jdhwangmom 於 13-12-18 發表

直接在台灣訂, 幾年前, 還是用FAX.
唔該曬!近期雜誌有冇contact info 如公司名稱,地址,電話,fax等資料?可否pm 我?

小兒已經六歲了, 巧虎很少發郵件給我, 看了電郵有封2010年發給我的電郵地址.

[email protected]

希望你找到她們.

引用:回覆+babyBenz+的帖子 小兒已經六歲了,+巧

原帖由 jdhwangmom 於 13-12-19 發表

小兒已經六歲了, 巧虎很少發郵件給我, 看了電郵有封2010年發給我的電郵地址.
Thank you ah!!

我小朋友的幼稚園係用巧虎作普通話教材的, 小朋友們很喜歡。

引用:回覆+babyBenz+的帖子 我小朋友的幼稚園係

原帖由 rainbowcov 於 14-01-29 發表

我小朋友的幼稚園係用巧虎作普通話教材的, 小朋友們很喜歡。
是台灣版嗎?能pm 我哪間幼稚園嗎?

回覆:巧虎寶寶版/幼幼版

會否有成長版呢?

不知道是否台灣版哦, Pls check pm.

引用:回覆+babyBenz+的帖子 不知道是否台灣版哦

原帖由 rainbowcov 於 14-01-30 發表

不知道是否台灣版哦, Pls check pm.
唔該曬!

‹ 上一主題|下一主題