用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大家有無試過同仔女面試係被老師冷落? 最終有/無OFFER呢 ...
go

大家有無試過同仔女面試係被老師冷落? 最終有/無OFFER呢? [複製鏈接]

話說上月頭去IN 1間幼稚園, 有國際有本地班的, 我地IN本地班, 4個老師IN 8組家長+仔女, IN我地個老師同我嗰組另一組家長同小朋友講, 好嘈, 不如去嗰邊玩, 然後由我地身處的6點鐘位置, 去左1點半鐘位置的角落, 全程無理過我同個仔, 到6組家長同小朋友開始散場, 佢疏散埋佢一直IN緊的家長同小朋友, 佢再施施然埋嚟同我個仔講左2句, 跟住就話IN完了...所以, 我尋日收到REJECT, 我都心中有數.

另外有朋友IN呢間國際班, 佢話小朋友全程無出聲, 十問九唔應, 得到AM OFFER...

所以呢...大家面試真係平常心好了, 就算去的時候有D把握...最後老師唔LIKE...根本都係等如REJECT...ANYWAY大家加油呀!
   0    0    0    0

引用:話說上月頭去IN+1間幼稚園,+有國際有本地班

原帖由 初級媽咪 於 13-12-03 發表
話說上月頭去IN 1間幼稚園, 有國際有本地班的, 我地IN本地班, 4個老師IN 8組家長+仔女, IN我地個老師同我嗰 ...
試過in一間,個面試好趕時間,老師set埋timer, 一響即停,老師又冇問我問題,點知有am offer。我有少少比面試過程影響到我唔太like間學校,所以冇去註冊,留返比有需要嘅人。

回覆:初級媽咪 的帖子

邊間呀?

引用:邊間呀? +

原帖由 DonSa 於 13-12-03 發表
邊間呀?
譚歐陽

‹ 上一主題|下一主題