用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 好緊張……聽日播道會茵怡呀>0
go

好緊張……聽日播道會茵怡呀>0 [複製鏈接]

聽朝一早去interview呀,請問有冇媽媽知道呢間,interview既程序大約係點架?in d乜野架?真係好緊張呀,亦都好大壓力,對呢間期望好大,因為我到而家……一間offer都冇呀

1    0    0    0

回覆:kiki519 的帖子

我個時係返學日子interview,見校長
我記得係認下生果,我同校長傾下偈,參觀校園同介紹學校,離開學校前通知收我哋

引用:我個時係返學日子interview,見校長 我記得

原帖由 CatEgg 於 13-11-29 發表
我個時係返學日子interview,見校長
我記得係認下生果,我同校長傾下偈,參觀校園同介紹學校,離開學校前通 ...
thank you

回覆:好緊張……聽日播道會茵怡呀>0

有冇家長已經interview 完等消息?

引用:有冇家長已經interview+完等消息? +

原帖由 班尼仔 於 13-12-03 發表
有冇家長已經interview 完等消息?
我30号in完呀,等待中……你呢??

我都係30號interview.但小朋友有D失準,而家好緊張。知唔知收幾多人?

引用:我都係30號interview.但小朋友有D失準,而

原帖由 班尼仔 於 13-12-03 發表
我都係30號interview.但小朋友有D失準,而家好緊張。知唔知收幾多人?
我都唔知收幾多啊……不過我諗我小朋友都唔係好得,佢果日好失準

你地一定係大b。。我個女係4月,又話要歲半才可交表,歲半又話多大排,未必到你,咁咪即收大大b啦!我對這間學校有點不滿。

引用:你地一定係大b。。我個女係4月,又話要歲半

原帖由 meowyung 於 13-12-03 發表
你地一定係大b。。我個女係4月,又話要歲半才可交表,歲半又話多大排,未必到你,咁咪即收大大b啦!我對這 ...
晤好咁嬲啦,我仔係3月b,其實我仔18個月果日我就即刻去交表,之後收到信只不過係輪候機會,但點知一個月之後佢地打比我,又話有得interview ,其實都係撞彩!

引用:你地一定係大b。。我個女係4月,又話要歲半

原帖由 meowyung 於 13-12-03 發表
你地一定係大b。。我個女係4月,又話要歲半才可交表,歲半又話多大排,未必到你,咁咪即收大大b啦!我對這 ...
一見到要十八個月才可交表都知專收大b,中細b都冇機會,所以幼稚園資料都唔睇。

已收

引用:已收 +

原帖由 lamimama 於 13-12-04 發表
已收
恭喜你呀……請假你係咪都係30號interview ga???

引用:Quote:原帖由+lamimama+於+13-12-04+發表已

原帖由 kiki519 於 13-12-04 發表
恭喜你呀……請假你係咪都係30號interview ga???
我囡都收咗了,留位費貴人一倍,又無講全年交幾錢,什費幾多等,同宜家聽人講學校好商業,諗緊讀唔讀好

引用:Quote:原帖由+kiki519+於+13-12-04+發表恭

原帖由 suki2500 於 13-12-04 發表
我囡都收咗了,留位費貴人一倍,又無講全年交幾錢,什費幾多等,同宜家聽人講學校好商業,諗緊讀唔讀好

...
恭喜你呀……你係咪30號in呀?又係咪即日in即日收架?

即日in即日有?好少有。請問呢間係咪全日嘎?

引用:即日in即日有?好少有。請問呢間係咪全日嘎

原帖由 Hkchai 於 13-12-04 發表
即日in即日有?好少有。請問呢間係咪全日嘎?
係全日呀!

收到取錄信了,是30號interview的

引用:收到取錄信了,是30號interview的 +

原帖由 班尼仔 於 13-12-04 發表
收到取錄信了,是30號interview的
恭喜你呀

引用:Quote:原帖由+meowyung+於+13-12-03+發表你

原帖由 Potato001 於 13-12-04 發表
一見到要十八個月才可交表都知專收大b,中細b都冇機會,所以幼稚園資料都唔睇。

...
贊成,只係因為近,所以才試。

引用:Quote:原帖由+suki2500+於+13-12-04+發表我

原帖由 kiki519 於 13-12-04 發表
恭喜你呀……你係咪30號in呀?又係咪即日in即日收架?
30號in, 收信通知的

‹ 上一主題|下一主題