用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 藍田靈糧PN出咗email啦
樓主: super_kitty
go

藍田靈糧PN出咗email啦 [複製鏈接]

回覆:藍田靈糧PN出咗email啦

唯有安慰自己bb兩歲讀附近學校,不用校車啦!

回覆 meowyung 的帖子

REJECTED寫住未能安排學位

meowyung 發表於 13-11-28 12:30
剛打去問,所有rejected都係叫備取我 咁即係不用諗,而且仲要多數下午。

...
rejected都係叫備取?? 係咪真架? 不過呢間都唔見得會有好多人放, 都係唔使等咯....

咁講咪得兩個可能, offer或waiting!之前話reject個D, 係咪係email無得choose成為備取生or not!

Waiting should be like this 本校2014至2015年度幼兒園新生入學會見經已評定完竣, 貴子弟於會見當天表現良好,惟因報考本校人數眾多,而學位有限,未能取錄,實感遺憾,現暫編為備取生。 

Waiting, 申請了waiting

想問靈糧几時注冊呀?知唔知注冊後會即call waiting MA?定係要等到五月?

引用:想問靈糧几時注冊呀?知唔知注冊後會即call

原帖由 summersuen 於 13-11-29 發表
想問靈糧几時注冊呀?知唔知注冊後會即call waiting MA?定係要等到五月?
留位deadline係12月3日呀!

‹ 上一主題|下一主題