用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 二線名校靠長龍做勢
樓主: 某人某地
go

二線名校靠長龍做勢 [複製鏈接]

回覆:二線名校靠長龍做勢

講粗口應該要比人封ac啦,搞事

回覆 lc1010 的帖子

agree 我覺得培正係一線頭.

引用:朋友話BK好多記者打手,所以好多新登記又只

原帖由 sherry_wong 於 13-11-26 發表
朋友話BK好多記者打手,所以好多新登記又只出一個post加勁踩學校既人,大家都唔駛咁大反應,亦唔好盡信,自 ...
我都發覺好多新 account, 言論頗牛角尖,又鍾意評擊人,各位家長,眼睛要保持雪亮

雖然培正我19號交表排左45mins  但我覺得佢地安排得好好又清晰, 完全無query. 分晒交表時段又好認真核對出世紙, 仲即時比埋interview 時間. 個人覺得培正係一線龍校.

回覆 NICOLE123 的帖子

絶對讚同,我們培正家長有品德、有素質,不計較你甚樣說,我們也絕對相信培正是最好的,是不是一線,我們用家心中有數,有幸入到的,必常存感恩

NICOLE123 發表於 13-11-26 10:59
我地呢間二線學校既家長一向有品
你激唔到我地的

amy_0101 發表於 13-11-26 11:47
回覆 NICOLE123 的帖子

絶對讚同,我們培正家長有品德、有素質,不計較你甚樣說,我們也絕對相信培正是最 ...
對呀 外人覺得 是不是一線 / 二線 / 三線 有什麼重要
最緊要自己心中 覺得是否適合小朋友 / 家庭
學校是否做到我們希望小朋友學到的才是最重要.

引用:Quote:amy_0101+發表於+13-11-26+11:47+回

原帖由 NICOLE123 於 13-11-26 發表
對呀 外人覺得 是不是一線 / 二線 / 三線 有什麼重要
最緊要自己心中 覺得是否適合小朋友 / 家庭
學校是否 ...

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 討論內容已引發罵戰, 現將此帖關閉, 敬請注意!
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛
‹ 上一主題|下一主題