用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有媽媽可以分享下沙田英藝如何嗎?
go

有媽媽可以分享下沙田英藝如何嗎?

有無而家有小朋友在英藝讀的可以分享下?老師有愛心嗎?感覺他們經驗如何?語文分配時間?係唔係好多net 老師?小朋友喜歡返學嗎?校園是否好細?聽聞是有戶外玩的地方,感覺如何?
先謝謝

沙田英藝今年9月岩岩開嘎.

回覆:有媽媽可以分享下沙田英藝如何嗎?

我個囡返沙田playgroup,我只覺得playgroup阿sir nice,其他外藉老師黑口黑面架!見親個外藉女miss同小朋友跳舞都唔笑,全程黑面!

回覆:siu_baby 的帖子

我interview時見d老師都唔照顧小朋友,所以有offer不過退左學了

回覆:有媽媽可以分享下沙田英藝如何嗎?

ln我地嗰個Miss,好似冇乜經驗兼有點MK feel,頓時對呢間學校信心大減,唔知其他老師係點呢?
今年已經開左學幾個月,有冇家長可以分享下?

引用:ln我地嗰個Miss,好似冇乜經驗兼有點MK+fee

原帖由 ylbaby 於 13-11-22 發表
ln我地嗰個Miss,好似冇乜經驗兼有點MK feel,頓時對呢間學校信心大減,唔知其他老師係點呢?
今年已經開左 ...
我都有同感呀,但今日最後都交左留位費,想比多d 時間看看今年讀的評價如何

回覆:Lulab 的帖子

請問幾多$留位費? 咁你有冇讀佢pg?

引用:Quote:原帖由+ylbaby+於+13-11-22+發表ln我

原帖由 Lulab 於 13-11-22 發表
我都有同感呀,但今日最後都交左留位費,想比多d 時間看看今年讀的評價如何

...
我比較好彩,面試時遇到好nice的老師。等候時,喺入面玩同喺外面玩都有net teachers主動走來一齊玩,連清潔嬸嬸都好友善,整個過程開心。

所以,已經俾左留位費。

但學校好新,各方面觀望中