用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 堷正交表有分流但沒有嚴格執行
樓主: Sherina28
go

堷正交表有分流但沒有嚴格執行 [複製鏈接]

又拎呢2間比 即係又搵黎嘈.

其實6千幾7千人報名.
學校要大家排1個小時左右我自己覺得已經算唔錯.

學校沒有額外人手只係老師抽時間出來幫手.

大家咁都接受唔到. 我估比你考到入去
會有更多rule 你地睇唔順眼.

呢2天都算天公做美, 大家唔洗熱 / 下雨去排
如果咁都忍唔到..我估呢間老校唔一定岩你.

而且年年都一樣大家上網取哂經都知要排.
唔係新例 咁你報名都預左呢1小時啦.

christy1220 發表於 13-11-20 16:16
唉, 我叫咗我奶奶幫手去排, 尋晚上網睇你地講都預要排1個鐘到, 但我奶奶依家排緊, 排咗2個鐘啦, 依家 ...

2小時 ?? 之前一直都係1小時左右....咁2小時我又覺得係辛苦喎

christy1220 發表於 13-11-20 16:16
唉, 我叫咗我奶奶幫手去排, 尋晚上網睇你地講都預要排1個鐘到, 但我奶奶依家排緊, 排咗2個鐘啦, 依家 ...

上面位家長講2:40到 3:20走得
你奶奶有沒有排錯地方 / 睇錯錶呢

要老人家辛苦真係唔應該.

引用:今早交10分鐘內完成!我仲漏左帶回郵信封,+

原帖由 tanglymama 於 13-11-20 發表
今早交10分鐘內完成!我仲漏左帶回郵信封, 佢地有供應添,收$3.
從呢点我真心欣賞老師的細心·知道昨天多人看漏了今天学校盡力協助家長·這是细心體貼·以培正今時今曰大可以说資料不齊拒絕收表·我們可否懂得欣賞他人呢?不要只懂批判.社會是否会和諧一點

‹ 上一主題|下一主題