用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無16/11 in太子明慧pn插班?
go

有無16/11 in太子明慧pn插班?

多唔多人in呢?其實係咪好難插班既呢?

引用:多唔多人in呢?其實係咪好難插班既呢?

回復 jannychan 的帖子

面試之後幾多日收信呀?

引用:回復+jannychan+的帖子 面試之後幾多日收

回復 jannychan 的帖子

咁你bb係咪讀緊呀

引用:回復+jannychan+的帖子 咁你bb係咪讀緊呀

明慧好多插班既小朋友,前幾日見到一個新插班小朋友喊到七菜,老師系前面上課教唱歌,後面有老師抱住個小朋友坐系腿上安慰小朋友,好感動阿,,又拍下小朋友背只。

回復 小兔子乖乖 的帖子

其實佢地係咪一早in左, 因為未夠兩歲, 所以而家先返學?

我係九月尾先報架咋, 阿b唔係in得幾好, 又周圍望, in k班仲好過in n班

回覆 wynnlitheboo 的帖子

系,一早面試收咗,夠2歲就可以上N班。。學費貴咗D,4200。

回覆 jannychan 的帖子

有另一個offer?

引用:回覆+jannychan+的帖子 有另一個offer?

引用:明慧好多插班既小朋友,前幾日見到一個新插

原帖由 小兔子乖乖 於 13-11-19 發表
明慧好多插班既小朋友,前幾日見到一個新插班小朋友喊到七菜,老師系前面上課教唱歌,後面有老師抱住個小朋 ...
好感動呀!

明明interview果曰老師話插班快d出結果,今日打去又話一樣一個月,唉

明慧老師真係好好。我仔病左,佢打比我問候我個仔,我話未等到見醫生,結果老師當晚9點再打比我問阿仔情況。而且都好多時會打黎同我講阿仔响學校情況。