用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 不愉快
go

不愉快 [複製鏈接]

你吾好話入到去吖先wewe,我個女面試完, 佢隔離有個for 小朋友去的toilet,門口個姐姐就係吾比我地入,仲話依個吾係公厠, 吾可以用, 都痴線架, 已經同佢講小朋友好急, 可以借黎用一用, 佢到吾比,我吾理佢啦,照去,

依間係傳統女校, st. xxxxx 真係完全改觀,超想寫信去投訴佢依個阿姐!!

1    0    1    0

amy_hippo 發表於 13-11-16 23:58
你吾好話入到去吖先wewe,我個女面試完, 佢隔離有個for 小朋友去的toilet,門口個姐姐就係吾比我地入,仲 ...

睇你堅嬲得緊要...因為我岩先係另一TOPIC見你講完
明白你感受...呢D學校, 真係收都唔敢讀...
不過個阿姐做既野, 亦可能係學校要求佢地做既野...
我只係估唔到, 去到今時今日既香港...會咁既?!

回覆:不愉快

St clxxx ? 我地in前都有借厠所,可能我地好彩

係咪st clxxx?
咁都得?!!

St claxx?我上星期去in,阿女話要去廁所,借到廁所。操場行上二樓,禮堂仔嗰個。

P.s.我哋係問老師,唔係問阿姐嘅。

我in完見有washroom,問個亞姐佢又俾我入喎。淨係話只限小朋友用。

我都借到廁所,係二樓嗰個,我見好多人都有租,冇事喎!

回覆:mama1211 的帖子

我上星期in,未到我既時間阿女話要去廁所,老師都比我地上二樓去,只係叫我地去完落返操場等

操場果個係冇問題,因為係老師或者家長義工看守!!

無睇你另一個post,吾知詳情。不過如果系個別員工處理不當,系她的問題,吾等于學校吾好。

吾系覺得St xxx好,只系想講一樣還一樣,吾好因為一時吾愉快的經歷影響選校决定。

不如講白D係邊間, 唔開名都講下邊區,
香港好多St. 乜 St. 物,  誤會就唔好啦
‹ 上一主題|下一主題