用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 今日民x面試不吐不快
樓主: laikaka
go

今日民x面試不吐不快   [複製鏈接]

引用:又点止厠所不外借咁簡單呢!就連同行小朋友

原帖由 babyducky 於 13-11-22 發表
又点止厠所不外借咁簡單呢!就連同行小朋友(6歲)也不能進入,獨自坐門口等,門口没人管理的,小朋友要好 ...
唔係化

哇,已達到19379次點擊率啦!宜家做紧咩事呢?!睇來明年再來觀看此TOPIC會不會已達到700萬次點擊與留言!

引用:回覆+siufafa+的帖子同意...我都係舊生,+

原帖由 Binlojai 於 13-11-22 發表
回覆 siufafa 的帖子

同意...
我都係舊生, 感覺間學校愈來愈功利... 考到都未必會俾自己仔女入...

哈哈哈…舊生,橫掂呢度講左都唔駛負責任,梗係話: 考到都"一定"唔俾自己仔女入讀
型幾多!?點解要"未必"呢?重有咩考慮呀?舊生,哈哈哈…

回覆:ms.bead 的帖子

算吧啦,再去懷疑留言者身份同目的都改變唔到普遍家長對呢間學校嘅觀感

ms.bead  請你唔好誤會,我冇懷疑過佢身份...我真係覺得佢咁講會型D...而且我冇諗過改變人地,亦覺得冇需要...  發表於 13-11-22 22:52

回覆 ms.bead 的帖子

人地係咪舊生我吾知,但係我相信你係民生家長,知吾知點解民生會比人推上報,就你有你幾個不可一世同低質數既家長盲目崇拜,又葡萄又話其他家長陰謀論又笑其他人,我吾係話所以民生家長都係甘,但係多幾個喱啲家長學校真係比你哋連累死。

AJH 發表於 13-11-22 22:12
算吧啦,再去懷疑留言者身份同目的都改變唔到普遍家長對呢間學校嘅觀感

...

Sorry,我只係用錯括號,已經改番,Sorry... 原本只係用嚟稱呼佢....

我唔係想改變人地對學校想法,亦真係冇需要改!民X係一間冇人情味、冇愛心、見死不救、貪錢、令人髮指、十惡不赦...既學校!

雖然我唔係舊生,但係比我係佢地都"一定"唔比自己仔女入讀!

Cattdogg 發表於 13-11-22 22:59
回覆 ms.bead 的帖子

人地係咪舊生我吾知,但係我相信你係民生家長,知吾知點解民生會比人推上報,就你有 ...

我都話冇質疑佢身份,只係用嚟稱呼佢,等於你叫我"家長"一樣

我係十分支持佢地既,收左都"一定"唔讀!之前有唔清楚既地方,請見諒!

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 此帖討論內容已到達引發罵戰的地埗, 現將此帖關上.

在此提醒各位會員請冷靜及理性討論.

每間學校都有長處短處、好處壞處,因小朋友有不同性格, 家長有不同要求,所以每一間學校都有其存在的價值,大家應尊重就讀該校小朋友的家長,理性討論。
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛
‹ 上一主題|下一主題