用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 各區迦南收到offer報道
樓主: 小gra
go

各區迦南收到offer報道   [複製鏈接]

回覆:pearcelia 的帖子

你果日係幾點in?排得前?

引用:Quote:原帖由+hilarychu+於+13-11-19+發表

原帖由 小gra 於 13-11-19 發表
希望如你所講係未寄出啦!你有冇其他學校收左?你係幾月b?
我個個是五月中b...其實已有金巴倫 迦南 am offer...但心中心細想讀黃埔迦南近近地~

我星期一收到pm offer, 但想轉am. 不知有冇機會

引用:Quote:原帖由+小gra+於+13-11-19+發表希望

原帖由 hilarychu 於 13-11-20 發表
我個個是五月中b...其實已有金巴倫 迦南 am offer...但心中心細想讀黃埔迦南近近地~

...
你係pn or k? 咁幼稚園梗係揀間近屋企啦,番果三個鐘,去得遠送左番學自己又唔知去邊

堅道 waiting

引用:Quote:原帖由+hilarychu+於+13-11-20+發表

原帖由 小gra 於 13-11-20 發表
你係pn or k? 咁幼稚園梗係揀間近屋企啦,番果三個鐘,去得遠送左番學自己又唔知去邊

...
我都咁唸,但黃埔個間上k又cut左一半pn走,但金巴倫就9成機會上返....頭痛中...

回覆:各區迦南收到offer報道

同埋有人話迦南總校各方面都好d..最大問題我未收到黃埔offer...hahha

引用:同埋有人話迦南總校各方面都好d..最大問題

原帖由 hilarychu 於 13-11-20 發表
同埋有人話迦南總校各方面都好d..最大問題我未收到黃埔offer...hahha
校社大啲囉,之前黃埔個主任都過左九龍塘果邊做校長啦!其實嘉德麗收左我啦,最壞打算咪讀呢間囉,只我鍾意迦南啫

回覆 hilarychu 的帖子

我係6月中b, 有金巴倫同黃埔 offer, 都考慮緊去邊間.

總校應該各方面優勝d, 但要坐校車唔太放心!

引用:回覆+janette_chan+的帖子 Hi+Janette,+me

原帖由 Cocc 於 13-11-19 發表
回覆 janette_chan 的帖子

Hi Janette, me too! 金巴倫pm offer..8月b
PN or K1? Did your baby do all the tasks very well at the interview?

回覆:各區迦南收到offer報道

媽咪們唔好灰心,囝囝細B嚟,上星期收信都話係waiting (窩打老道),仲話下年5月先通知後補結果,一心諗住無望,今日竟然收到電話收左阿囝PM,已經開心到飛起,unexpected

引用:媽咪們唔好灰心,囝囝細B嚟,上星期收信都

藍田迦南收到pm offer la
‹ 上一主題|下一主題