用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人收到 九龍塘英藝offer信?
樓主: Beazel
go

有無人收到 九龍塘英藝offer信? [複製鏈接]

Beazel 發表於 13-11-19 10:25
我覺得老師好Green同埋比較親中, 我唔中意, 但另一方面就係佢好似英文幾好, 咪in下, 而家未出結果, 收先諗 ...
成本校刊都係d左派係到留話.

11月9號in果老師話三星期先有通知、我哋喺11月尾細B、可能話一星期有通知嘅喺大B、睇下大B有幾多交留位費先通知細B!

即係又收哂大B先收細B....oh! 我11月1日In都未收到信呀...

My Dec small B just rejected by another school. So sad.Hope zenith give small B a chance.

my girl interviewed on 11/9 and as per the teacher, the results would be released in one week, however, no letter received yet...
I prefer Zenith to Greenfield although i received the GF AM offer, since the teacher is more patient and did not ask if we have already trained the September BB toilet or spoon, and my girl enjoyed playing with the NET there.

回覆:有無人收到 九龍塘英藝offer信?

佢啲學費都幾貴,雖然in得唔差,就算比得起,都唔想太浪費,始終只係n班
同埋開始對啲幼稚園係九龍塘感覺唔太好,好似淨係以九龍塘為賣點,比家長錯覺入到任何一間都以為半隻腳踏咗係九龍塘啲小學

其實英藝pn既學費係幾錢?

有人收到offer 未? 好緊張啊...

引用:係呀,一聽到有人收到信,但自己返緊工要返

引用:即係又收哂大B先收細B....oh!+我11月1日In

原帖由 Beazel 於 13-11-19 發表
即係又收哂大B先收細B....oh! 我11月1日In都未收到信呀...
根據去年經驗,佢11月尾12月果輪出信會先派offer比大b先,而細b係無論收唔收都冇信,睇下大b有幾多人放棄offer,到跟住嘅2月先再出信比細b,即係話11月interview嘅細b分分鐘等4個月,今年有冇改就唔清楚喇!

引用:Quote:原帖由+Beazel+於+13-11-19+發表即係

原帖由 angeljodi 於 13-11-20 發表
根據去年經驗,佢11月尾12月果輪出信會先派offer比大b先,而細b係無論收唔收都冇信,睇下大b有幾多人放棄of ...
咁都得....

回覆 kyramom 的帖子

明明interview o個陣老師講一星期有通知.但我之後再打去問,佢地又話2-3 weeks =_=

引用:回覆+kyramom+的帖子 明明interview+o個陣

原帖由 aquariusemily 於 13-11-20 發表
回覆 kyramom 的帖子

明明interview o個陣老師講一星期有通知.但我之後再打去問,佢地又話2-3 weeks =_=
好似好冇系統,亂噤黎,答同寄信D日子完全唔一樣:;pppp:

回覆 Beazel 的帖子

我都係咁同我老公講呀.

剛致電英藝,校務處說今天或明天會收信,大細b都一起寄出。

I mean 他們昨天已寄出了信。今年沒有分開寄大b先

岩岩打去九龍塘英藝問學費,個職員極度無禮貌,收都唔讀呀,超差,貴得黎又唔係出名

引用:岩岩打去九龍塘英藝問學費,個職員極度無禮

原帖由 lilykksw 於 13-11-20 發表
岩岩打去九龍塘英藝問學費,個職員極度無禮貌,收都唔讀呀,超差,貴得黎又唔係出名

...
認同,in完已經決定不會回頭

just received letter, pm offer

引用:Quote:原帖由+Beazel+於+13-11-19+發表即係

原帖由 angeljodi 於 13-11-20 發表
根據去年經驗,佢11月尾12月果輪出信會先派offer比大b先,而細b係無論收唔收都冇信,睇下大b有幾多人放棄of ...
我之前in大埔,都係無信,但後來過了3星期,又有offer

‹ 上一主題|下一主題