用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 等緊朗思結果嘅媽媽
樓主: ssshk
go

等緊朗思結果嘅媽媽   [複製鏈接]

未有OFFER,本周六去見明我,,, 好緊張...

回復 chengv 的帖子

女。

回覆:chengv 的帖子

女既,好nice,我仔好中意果位老師

mobchan 發表於 13-11-12 16:28
其實我又唔係話好緊張.. 只不過唔鍾意"等"呢隻心情.. 我其實打定輸數. 想快啲有個結果免得再心掛掛.

anywa ...
其實 ... 我也在緊張中, 哈哈. 不過, 我反而對Think有信心, 因為那天小孩表現真不錯, 反而在英藝那天就...

回覆:等緊朗思結果嘅媽媽

唉,仲未有消息,我in完think愛上左,已經唔想13號去in boxhill啦,仔仔本身已經有greenfield pm offer

引用:唉,仲未有消息,我in完think愛上左,已經

原帖由 歐陽太 於 13-11-12 發表
唉,仲未有消息,我in完think愛上左,已經唔想13號去in boxhill啦,仔仔本身已經有greenfield pm offer

...
其實係咪已經有result,打電話去問下啦

歐陽太 發表於 13-11-12 16:50

...
同你一樣,in完後感覺十分良好!我囡都係省GF pm offer呀!咁啱呀!

等到頸都長埋,呢個遊戲真係唔容易玩,除左考小朋友耐性仲考埋家長耐性添

可唔可以打電話問呀, 我有一間18號前要俾留位費, 如果think收我就可以慳番D錢, 但美孚聽電話個女人好似好惡, 問佢野答得好晦氣

引用:其實我又唔係話好緊張..+只不過唔鍾意"等"

原帖由 mobchan 於 13-11-12 發表
其實我又唔係話好緊張.. 只不過唔鍾意"等"呢隻心情.. 我其實打定輸數. 想快啲有個結果免得再心掛掛.

anywa ...
我都係,等好苦
快快脆脆知就好

引用:等到頸都長埋,呢個遊戲真係唔容易玩,除左

原帖由 kumiso 於 13-11-12 發表
等到頸都長埋,呢個遊戲真係唔容易玩,除左考小朋友耐性仲考埋家長耐性添

...
係啦,等等等,放榜都無咁緊張

引用:Quote:歐陽太+發表於+13-11-12+16:50+唉,

你地有offer喺手真係好,我而家一個offer都未有,希望Think收阿囝啦。

Lulupan 發表於 13-11-12 17:33
你地有offer喺手真係好,我而家一個offer都未有,希望Think收阿囝啦。

我個女都未有offer, 阿Q啲諗....唔洗比錢住囉....

引用:Quote:Lulupan+發表於+13-11-12+17:33+你地

原帖由 ddddssss 於 13-11-12 發表
我個女都未有offer, 阿Q啲諗....唔洗比錢住囉....
咁又係!

引用:Quote:原帖由+ddddssss+於+13-11-12+發表我

原帖由 Lulupan 於 13-11-12 發表
咁又係!
Me too
唔知waiting list有冇機?始終多過三百個會係wait

回覆:ngchuklam 的帖子

哈哈,good呀,不過我最心水係think同威寶呀,阿仔果日in think好成功架,老師勁表揚,希望我冇希望錯啦

引用:哈哈,good呀,不過我最心水係think同威寶

哈哈,good呀,不過我最心水係think同威寶呀,阿仔果日in think好成功架,老師勁表揚,希望我冇希望錯啦

...
你係邊個老師,in 我嗰個係上左年紀既女老師,超好人呀。佢又有表揚我個囝,勁開心。不過我個係8月尾b.唔知有無機

引用:哈哈,good呀,不過我最心水係think同威寶

...
你係邊個老師,in 我嗰個係上左年紀既女老師,超好人呀。佢又有表揚我個囝,勁開心。不過我個係8月尾b.唔知有無機

引用:可唔可以打電話問呀,+我有一間18號前要俾留

原帖由 heidiyao 於 13-11-12 發表
可唔可以打電話問呀, 我有一間18號前要俾留位費, 如果think收我就可以慳番D錢, 但美孚聽電話個女人好似好惡 ...
我諗打去問她未必會答,她態度麻麻

‹ 上一主題|下一主題