用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 高主教,學之園,北角民生,大家會點選? ...
樓主: amysytsui
go

高主教,學之園,北角民生,大家會點選? [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+amysytsui+於+13-11-21+發表

原帖由 pekkle321 於 13-11-21 發表
可能我仔係學之園讀PN, 所以唔太覺佢英文有差左!反而冇咁深佢仲唱多左歌仔比我聽!其實高主教另有英文老師 ...
但我反而覺得學之園好嚴,好似阿囡比同學仔搶玩具,仲比同學仔打,老師雖然有訓話果位同學仔,但連我阿囡都比人扣左分,因為佢唔識分享玩具,我唔開心左幾日,覺得明明係同學仔唔岩,點解阿女仲要被扣分,但老公話老師無錯,係要教阿囡  sharing , 所以我覺得學之園都幾嚴

月桂樹小姐 發表於 13-11-21 20:24
回覆 DevilPig 的帖子

你講起都係,我大仔果時都係講佢外向,自主呀...平時上堂情況多, 其實呢比起學之園, ...
即是你有比小朋友喺出面再學英文?唔學會不會遜色D?

引用:Quote:原帖由+pekkle321+於+13-11-21+發表

原帖由 DevilPig 於 13-11-21 發表
但我反而覺得學之園好嚴,好似阿囡比同學仔搶玩具,仲比同學仔打,老師雖然有訓話果位同學仔,但連我阿囡都 ...
你都係讀PN? 邊間LH?你個老師咁好既!如果我pn老師有咁好可能我都考慮留低!可惜我pn老師冇,老師仲話小朋友搶玩具正常,去抓推都係正常,所以我先一定走!可能係我唔好彩!

引用:Quote:原帖由+DevilPig+於+13-11-21+發表但

原帖由 pekkle321 於 13-11-22 發表
你都係讀PN? 邊間LH?你個老師咁好既!如果我pn老師有咁好可能我都考慮留低!可惜我pn老師冇,老師仲話小朋 ...
依家青衣 pn, 老師都幾嚴,今日又家長日,希望唔好捉缺點啦 可能係個別老師啦,好彩你小朋友依家開心

引用:Quote:原帖由+pekkle321+於+13-11-22+發表

原帖由 DevilPig 於 13-11-22 發表
依家青衣 pn, 老師都幾嚴,今日又家長日,希望唔好捉缺點啦 可能係個別老師啦,好彩你 ...
原來係青衣!青衣真係好好,上年sport day見青衣小朋友係排得最直最乖!
我仔現在番學真係好開心,以前日日叫唔番學到現在日日開心番學,所以真係好睇彩數,要有好老師先得!大家努力!

‹ 上一主題|下一主題