用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人去左德望講座?
樓主: daisylhn
go

有冇人去左德望講座? [複製鏈接]

I did not go too. Friday 6:00 p.m. is worst. Friday 7:00p.m. is better. Need working.

係咪真架,我那天無去,因為撞其他INTERVIEW,爸爸那了工作唔得。點算,有無人可以證實

問過老師,說不會計attendence,沒有空可以不去,但要證實的話,相信未到出result一刻都冇人知? 或者有冇過來可以分享下? 有冇沒有出席而有offer的?

我都沒有出席簡介會,都有d驚驚...

簡介會講者說出學校幾方面的重點,可令家長思考是否合適。
藉此家長可親身感受一下間學校

第一版最底 SharonMommy 話聽講舊年有人都係冇去簡介會而小朋友被收咗喎。

我覺得如有mark分都冇辦法,但唔會唔俾in嘅。

引用:簡介會講者說出學校幾方面的重點,可令家長

原帖由 totorobus 於 13-11-11 發表
藉此家長可親身感受一下間學校 ...
Yes, 我都鐘意學校搞簡介會,讓家長知道係咪自己杯茶

引用:簡介會講者說出學校幾方面的重點,可令家長

原帖由 totorobus 於 13-11-11 發表
藉此家長可親身感受一下間學校 ...
可以講下簡介會重點嗎?無去到呀

我昨日見個fd,佢個女在 gh讀緊K2, 我同佢講話無去到簡介會, 佢話唔怕架, 唔會計分, 係睇interview表現
佢女前年waiting入, 果陣waiting的要去second in, in父母, 主要睇下你地理念是否同學校相同..同時間小朋友就畫晝...

張入場券有學生名同編號,我諗會做記錄/

引用:張入場券有學生名同編號,我諗會做記錄/

原帖由 joyce_yeung 於 13-11-11 發表
張入場券有學生名同編號,我諗會做記錄/
有學生名在入埸券上,而又要收返,相信是有D用意。

‹ 上一主題|下一主題