用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 今日有冇人in青衣卓思或者宏福?
go

今日有冇人in青衣卓思或者宏福? [複製鏈接]

你地in成點?我個女in卓思幾好,in宏褔就麻麻啦!想問下卓思幾時有信通知啊?我唔記得係一星期內定一星期後!

2    0    1    0

我囡in卓思都ok,佢話11月25日前會收到信,始終細b,位又少,都5敢有希望!^_^

引用:我囡in卓思都ok,佢話11月25日前會收到信,

原帖由 VC20120101 於 13-11-09 發表
我囡in卓思都ok,佢話11月25日前會收到信,始終細b,位又少,都5敢有希望!^_^
哦,唔該晒,我都係咁話,我女十月尾,我揀左上午班,得二十個幾名額咋,點同人掙啊

回復 lovefive 的帖子

我囡仲衰係12月尾呀!今日指令都做到8成,但最後無推椅,阿囡拎左老師送的波波同本calendar 後趕住出去,bye bye都無講,唉!=="

老師有冇問你們如上午班冇位,下午班要唔要?

有呀,咪答會考慮下

引用:回復+lovefive+的帖子 我囡仲衰係12月尾呀

原帖由 VC20120101 於 13-11-09 發表

我囡仲衰係12月尾呀!今日指令都做到8成,但最後無推椅,阿囡拎左老師送的波波同本c ...
十二月尾好細喎,我又係唔記推椅!

引用:Quote:原帖由+VC20120101+於+13-11-09+發表

原帖由 lovefive 於 13-11-10 發表
十二月尾好細喎,我又係唔記推椅!
講開推椅,我囡8月時面試(n班waiting list的學生可優先面試),佢推埋我同老公張椅。做晒所有指令。最後都係得下午offer

引用:Quote:原帖由+lovefive+於+13-11-10+發表十

原帖由 rabbitbaby1 於 13-11-10 發表
講開推椅,我囡8月時面試(n班waiting list的學生可優先面試),佢推埋我同老公張椅。做晒所有指令。最後都係 ...
因為可能你話下午都可以呢,通常咁答人地都會俾下午。

引用:Quote:原帖由+rabbitbaby1+於+13-11-10+發

原帖由 lovefive 於 13-11-10 發表
因為可能你話下午都可以呢,通常咁答人地都會俾下午。
係呀,我真係咁答。如堅持要上午班,又驚無offer

上午班仲有20個位咁多咩?

引用:Quote:原帖由+lovefive+於+13-11-10+發表因

原帖由 rabbitbaby1 於 13-11-10 發表
係呀,我真係咁答。如堅持要上午班,又驚無offer
我唔驚得咁多啦,因為真係唔想下午班,阿女每日七點幾就醒,下午就一定要訓覺!唔知點幫佢轉時間。而且我宜家有一間offer,都冇咁驚!所以我就話唔考慮下午班啦!

引用:上午班仲有20個位咁多咩?

原帖由 VC20120101 於 13-11-10 發表
上午班仲有20個位咁多咩?
係啊 你睇下

我個囡作適時間同你個囡一樣,而家暫時有顯現上午offer,真係5想讀下午,我而家都唸唸下有點後悔答可以考慮下午,我覺得如果收都係比下午。應該立場堅定d!哈哈

引用:回復+lovefive+的帖子 我個囡作適時間同你

我個囡作適時間同你個囡一樣,而家暫時有顯現上午offer,真係5想讀下午,我而家都唸 ...
人地話顯現堂都好好架喎,你有,應該都好放心啦!我有啟思同田家炳,不過最後揀左啟思去交留位費。

顯現我都鐘意,但我聽人講卓思課程深d,我驚第日上小學辛苦,所以如果有幸卓思收了上午,我會放棄顯現^_^

引用:回復+lovefive+的帖子 顯現我都鐘意,但我

顯現我都鐘意,但我聽人講卓思課程深d,我驚第日上小學辛苦,所以如果有幸卓思收了上 ...
但顯現堂都唔淺得過啟思吧?!me too!

顯現你有無報?顯現我仲遞左信想轉全日班,因我c6想佢學自理,但我又怕易病,唉!如果有位都5知轉5轉好,煩c><

引用:回復+lovefive+的帖子 顯現你有無報?顯現

顯現你有無報?顯現我仲遞左信想轉全日班,因我c6想佢學自理,但我又怕易病,唉!如 ...
有諗過報,最後冇報,我之前因為想佢讀全日班,但諗下姐姐就會好得閒,所以返半日算啦!

我C6就係5想姐姐乜都就晒個囡,我又係同C6講咁姐姐咪好得閒?之後答我你咪叫佢多清潔=="攪到我好煩
‹ 上一主題|下一主題