用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 好唔想再玩個遊戲!
go

好唔想再玩個遊戲! [複製鏈接]

一到禮拜陸,日,就奔波與各個幼稚園,in到現在,共in了7家,3家攞offer,2家waiting,2家等結果。雖然接下來還有創價,PC,禮賢,諸多好學校,但是已經很不情願去再玩!可是唔去又擔心失掉機會,太辛苦了。有沒有一樣想法的媽咪?
   0    0    0    0

已經有3個offer 好過好多人,大把人仲未有offer 仍在拼搏中!

回覆:好唔想再玩個遊戲!

有3個 offer 已經非常好,絶對可以選擇唔再參與呢個遊戲!

Chirley  Agree  發表於 13-11-9 14:29

我今年報都無7間咁多…
其實你有無想下自已想揾間點嘅學校俾小朋友?!

引用:已經有3個offer+好過好多人,大把人仲未有o

原帖由 beautylion 於 13-11-09 發表
已經有3個offer 好過好多人,大把人仲未有offer 仍在拼搏中!
我係其中一個。。。。今日撲兩場

講真,真的需要好好的思考一下,究竟咩幼稚園應該是我們孩子的選擇,純粹為了3年後有小學收而已嗎?我真心希望她可以學的快樂,增長見識,會與人相處,有積極進取的學習態度。這些,是不是一定要名校才能給???

有offer可以收隊啦!集中火力in龍校啦

提早收工啦。。。。

回復 joannec05 的帖子

加油,我地一開始也是擔心小朋友慢熱先報咁多。好彩都有一點offer,相信你們很快會有好消息。我們上午in完KM,下午MS實在不想叫醒她去in了!讓她睡個好覺!!

回復 ^GGmami^ 的帖子

龍校都提不起鬥志了!下午3點MS,不去了!!

引用:回復+^GGmami^+的帖子 龍校都提不起鬥志了

原帖由 6903658 於 13-11-09 發表
回復 ^GGmami^ 的帖子

龍校都提不起鬥志了!下午3點MS,不去了!!
我地15:30 in MS....

其實試下改變你的心態當去玩playgroup和看下個女的表現都幾好玩,我今日下午帶囡連戰三場都吾覺累,覺的幾好玩,同時可以參觀下名校都幾好!

回復 Sherina28 的帖子

唉,我還是沒有去,由佢睡到4點!算了,惟有用MS離屋企太遠哩個藉口說服自己啦!

有3個 offer honestly 已經非常好...

引用:一到禮拜陸,日,就奔波與各個幼稚園,in到

原帖由 6903658 於 13-11-09 發表
一到禮拜陸,日,就奔波與各個幼稚園,in到現在,共in了7家,3家攞offer,2家waiting,2家等結果。雖然接下 ...
你要唸清楚究竟你想搵咩學校!一直in都無意思!我有三間offer已經停工了!有學劵無學劵都有喺手!再in只係辛苦大家!當然我仲會in龍校

‹ 上一主題|下一主題