用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 深井天主教小學, 靈光小學
go

深井天主教小學, 靈光小學 [複製鏈接]

朋友心儀深井天主教小學, 近年愈來愈受家長小朋友歡迎, 地點寧靜, 升中派位亦愈來愈好. 但佢話在現址陳記廣場近 靈光小學對出, 可能會興建一座高樓大廈, 請問大家特別係深天&靈光的家長知道詳情嗎?

0    0    0    0

回覆:深井天主教小學, 靈光小學

陳記廣場proposed起酒店,未批准的

回覆:poloking 的帖子

原來係咁,真有此事!!邊度可以知多d呢?

回覆:深井天主教小學, 靈光小學

深井居民相信大部分都反對呢,我估應該起唔成既

回復 poloking 的帖子

搵到資料啦...
http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2701206&page=1&extra=#pid37523194

深井多咗間酒店,會唔會多咗好多自由行架? 到時小店變藥房/化粧品連鎖店...仲有環境衛生問題...噢...  :(

Christi 發表於 13-11-10 19:20
深井多咗間酒店,會唔會多咗好多自由行架? 到時小店變藥房/化粧品連鎖店...仲有環境衛生問題...噢...   ...
呢個情況唔難想像

Totally agree! We should be against this proposal!
‹ 上一主題|下一主題