用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘 啟思 請問有冇人分享下讀後感受? ...
go

九龍塘 啟思 請問有冇人分享下讀後感受? [複製鏈接]

謝謝!

1    0    0    0

回覆:九龍塘 啟思 請問有冇人分享下讀後感受?

I wanna know too

我個囡今年係九龍塘啟思讀pn。呢度d老師真係好有心同愛心教每一位學生。同小朋友會返得開心又會好愛返學。好多人話佢課程淺,看你自己係咩父母。如果係好谷ga呢間一定唔係你杯茶。

我小朋友也很愛返學! 除左課程較淺, 其他地方我也會俾很高的評語

除左學校好, 學生家長質素也很理想😁😁😁

引用:我個囡今年係九龍塘啟思讀pn。呢度d老師真

原帖由 tobbey 於 13-11-10 發表
我個囡今年係九龍塘啟思讀pn。呢度d老師真係好有心同愛心教每一位學生。同小朋友會返得開心又會好愛返學。 ...
謝謝你呀!請問有冇英語或普通話時段,上課流程又怎樣?

普通話應該上到k3先有。英文堂每日有20min。每日會有唱遊,訓練大小肌肉時間故事時間,主題學習時間,茶點時間,勞作時間。

引用:普通話應該上到k3先有。英文堂每日有20min

原帖由 tobbey 於 13-11-11 發表
普通話應該上到k3先有。英文堂每日有20min。每日會有唱遊,訓練大小肌肉時間故事時間,主題學習時間,茶點 ...
唔擔心小學到?

chan.connie 發表於 13-11-10 11:13
除左學校好, 學生家長質素也很理想😁😁😁
呢個重要呀 :)

引用:普通話應該上到k3先有。英文堂每日有20min

原帖由 tobbey 於 13-11-11 發表
普通話應該上到k3先有。英文堂每日有20min。每日會有唱遊,訓練大小肌肉時間故事時間,主題學習時間,茶點 ...
唔擔心小學追唔到?

其實要看你自己小朋友個性格,如果唔谷得去d谷學,只會令到個小朋友怕了返學。其實pn都係比個小朋友學習自理同習慣返學同同人相處。

‹ 上一主題|下一主題