用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍靈糧堂出左result 喇~~~
樓主: littlethy
go

九龍靈糧堂出左result 喇~~~ [複製鏈接]

引用:我朋友冇寫求位信既,佢一收到後備信時都話

原帖由 ckhmama 於 13-11-12 發表
我朋友冇寫求位信既,佢一收到後備信時都話知道好渺茫,因為佢個年差唔多仟六七人in, 但半日班只得90零個位 ...
想問知唔知如果真係通知有位,會大約咩月份通知呢?Thx

引用:Quote:原帖由+ckhmama+於+13-11-12+發表我

原帖由 Soyi67 於 13-11-13 發表
想問知唔知如果真係通知有位,會大約咩月份通知呢?Thx
照計學校應該有個備取名單,排了先後的,幾時有家長放位就順住名單通知備取生—我估計,亦係最合理的做法吧!

回復 joyce_yeung 的帖子

同你一樣係11月b,阿仔個日表現好好,答晒所有問題,好有禮貌咁講早晨,同bey,仲有將爸媽及自己張椅放好,但都係後備,佢係咁多次面試中表現最好ga...

回覆:anniehah 的帖子

係咪報全日班呀?因面試果日老師都同我講位唔多,就算滿分都未必會收。因太多人報啦

請問,是否沒有 REJECT LETTER?

我也是 WAITLISTED.

回復 Soyi67 的帖子

問左朋友, 佢話係5月尾打電話比佢既, 我諗真係要d人選定好哂決定讀邊間先會有位放出黎,
所以我諗都係要等, 可能你到時有d再心儀d既學校收你小朋友呢...

我女都全日後備生
‹ 上一主題|下一主題