用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 又一村出o左result 啦!!!
樓主: shumwong
go

又一村出o左result 啦!!!   [複製鏈接]

我個女都係男老師in, 報am, 都係收am, 剛剛女歲生日.

我個細B都係男老師in, 收左全日班.

回覆:又一村出o左result 啦!!!

我都有pm offer,但我想問下有offer嘅媽咪,我睇之前d帖,好多都話又一村好hea,唔會好谷,咁你地怕唔怕跟唔上小學? 我知道又一村係happy school但又唔知係咪真係咁淺。有無人分享下?

引用:唔單止同佢抹櫈,仲同佢餵蚊,我見到倆隻肥

原帖由 choikiuma 於 13-11-07 發表
唔單止同佢抹櫈,仲同佢餵蚊,我見到倆隻肥美既蚊,飛得好慢,可能食飽咗呱. ...
好搞笑

引用:AM+OFFER

原帖由 shumwong 於 13-11-05 發表
AM OFFER
請問面試係咪一定要2個家長去?

引用:Quote:原帖由+shumwong+於+13-11-05+發表AM

原帖由 belgiumchoco 於 13-11-08 發表
請問面試係咪一定要2個家長去?
唔駛,只要一個家長陪同面試

回復 tigerl 的帖子

我都係5/11先收到interview 信,15/11in,我打過電話去問,話最遲13/11會收到interview 信。

引用:我都有pm+offer,但我想問下有offer嘅媽咪

原帖由 yuenmandy 於 13-11-08 發表
我都有pm offer,但我想問下有offer嘅媽咪,我睇之前d帖,好多都話又一村好hea,唔會好谷,咁你 ...
其實同區幼稚園間間幼稚園都是差不多的。除左崇真外,我都想不到邊間學卷幼稚園會較深。如果唔考私立和直資,又一村應該無問題。就算考直資或私校,自己出去補下英文都應該有一定的競爭力。

引用:Quote:原帖由+yuenmandy+於+13-11-08+發表

原帖由 tkinwong 於 13-11-08 發表
其實同區幼稚園間間幼稚園都是差不多的。除左崇真外,我都想不到邊間學卷幼稚園會較深。如果唔考私立和直資 ...
謝謝回覆

http://m.edu-kingdom.com/post.ph ... =2343339&page=7

睇完覺得點?

我到今日都未收到result

回覆:又一村出o左result 啦!!!

我仲未in????

Am offer,5月b,會放位,祝大家好運

唔知係咪寄失左。不过,今日打開學校問左個result..AM offer...老師話留座位比下幾輪面試的學生喎。乜唔係應該先到先得咩?

回覆:katiehorace 的帖子

我都係呀! 佢扭眼瞓到櫈都唔肯坐,要坐我大脾, 老師仲話唔緊要, 快手啲in完佢啦〜 做既同答既大半數都叫ok既〜 我仲以為會唔收添〜 好彩最後有個am offer

回覆:snoopy123456 的帖子

呢個post係我post 出黎架因想當年都係有呢間offer,  但想係度同收到後備既家長講 就算waiting 都唔洗灰心既,因為其實呢間都係好多家長既後備學校,所以到5,6 月時,就會有好多offer放番出黎架喇,因為想當年我都係放位者所以想讀而又得後備既家長唔好咁灰心呀,遲多幾個月可能就會收到學校既call waiting 架喇,加油

引用:我對仔收到全日offer呀…好開心 +

原帖由 ak_twinsbaby 於 13-11-05 發表
我對仔收到全日offer呀…好開心
我囝都係全日offer, 同學仔

‹ 上一主題|下一主題