用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 大角咀EngJet playgrop
go

大角咀EngJet playgrop [複製鏈接]

請問有無人知大角咀間EngJet playgroup係咪外籍老師教?

0    0    0    0

引用:請問有無人知大角咀間EngJet+playgroup係咪

原帖由 patrick7749 於 13-11-03 發表
請問有無人知大角咀間EngJet playgroup係咪外籍老師教?
上過覺得唔係好好

回覆:大角咀EngJet playgrop

請問點樣唔好呀?

我個囡囡前後上左2年了!覺得好好呀!真係學到英文。
以我見到全部都係外藉老師/ABC.

回覆:emmyhung 的帖子

咁請問playgroup邊位導師教得好呀?

引用:咁請問playgroup邊位導師教得好呀? +

原帖由 patrick7749 於 13-11-05 發表
咁請問playgroup邊位導師教得好呀?
I like miss Karen,一直由佢教,上左十堂lo

引用:Quote:原帖由+patrick7749+於+13-11-05+發

原帖由 fungtaitai 於 13-11-08 發表
I like miss Karen,一直由佢教,上左十堂lo
Miss Karen係外籍老師還是ABC?

引用:Quote:原帖由+fungtaitai+於+13-11-08+發表

原帖由 patrick7749 於 13-11-09 發表
Miss Karen係外籍老師還是ABC?
佢吾識中文ge,我諗是外國長大ge華人瓜。

回覆:大角咀EngJet playgrop

我覺得教得唔好,個老師好大聲,有d粗老,原本想報最後都打消念頭

囡囡一直跟2個男外籍老師.  一個英國, 一個意大利.
2個亞囡都好喜歡,
不過亞囡喜歡意大利因為比較nice, 唔惡. 但佢比較少同家長有comment.
我比較喜歡英國老師, 因為要小朋友有規矩, 坐好聽書. 又會同家長反應情況. 但亞囡會覺得惡左少少.

我有朋友讀緊劍橋班, 女老師. 佢仔仔好喜歡, 又讀得開心.

引用:囡囡一直跟2個男外籍老師.++一個英國,+一個

原帖由 emmyhung 於 13-11-12 發表
囡囡一直跟2個男外籍老師.  一個英國, 一個意大利.
2個亞囡都好喜歡,
不過亞囡喜歡意大利因為比較nice, 唔 ...
咁你有無試過佢既playgroup?好唔好呀?

Playgroup 有上過,不過亞女學習比較快和肯自己上堂;所以上左3/4個月左右已經轉自己上堂既 phonics 班。
當時教亞女既女老師已經走左!
不過我估課程應該差不多!

請問有經驗的媽媽,三歲k1學phonics大角咀有邊間好介绍。Thx.....

引用:請問有經驗的媽媽,三歲k1學phonics大角咀

原帖由 PigBeebee 於 13-11-15 發表
請問有經驗的媽媽,三歲k1學phonics大角咀有邊間好介绍。Thx.....
Push!!!

‹ 上一主題|下一主題