用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 啟思(杏花)完全不合理要求!嬲!!!
樓主: irenechong
go

啟思(杏花)完全不合理要求!嬲!!! [複製鏈接]

回覆:啟思(杏花)完全不合理要求!嬲!!!

下,咁都得,第一次聽到咁既要求。樓主揀果第二間啦!大把學校,唔一定讀啟思!

回覆:bobo101^*^ 的帖子

支票上面係簽名的,點知係咪家長自己開呢?

引用:支票上面係簽名的,點知係咪家長自己開呢?

原帖由 yannietimb 於 13-11-02 發表
支票上面係簽名的,點知係咪家長自己開呢?
支票左下角係有人名

[img align=right]http://as-luv2-454139179.blog.ocn.ne.jp/nova/images/tamama.jpg[/img][img align=left]http://game.21cn.com/zhuanti/comic/keroro/images/keroro.jpg[/img]

唉,唔好嬲!完全唔值得!

吾係喎,我係沙田交留位費,支票都吾係我地名,係爺爺開票都得。

好似唔可以早過幾多個月收學費,留位費。但係一定要家長開的支票,又真係無理據!

同情樓主遭遇, 但佢張notice係寫明話一定要係11月1日的票, 日子唔啱唔收bo...

‹ 上一主題|下一主題