用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 英華小學 英華明早公布2nd in 名單
樓主: queenietn
go

英華明早公布2nd in 名單   [複製鏈接]

點解條路好似好漫長咁,完全未見到盡頭!雖然英華有2nd in,但係成千人再揀,機會好微,就算入到,又要再過第三關,如果最後唔成功。。。就要玩大抽獎。。。大抽獎抽得唔好。。。又要玩叩門

引用:回復+erniewellie+的帖子 記得當年校長親

原帖由 Kingkong123 於 13-11-02 發表
回復 erniewellie 的帖子

記得當年校長親口告訴我, 約有120 位給Form A 表申請者, 有餘下30 位留比Form B  ...
上年收回書院舊生,其實唔多。哥哥讀繁比較多D。但最後要看小朋友“質“加父母怎教小朋友。所以,咩form的機會成本是一樣。大家隨緣,不要太大壓力。

回覆:英華明早公布2nd in 名單

回覆:Bean2012 的帖子

我唸間間幼稚園都有嘅,不過我識好多St Cat有second interview

引用:我唸間間幼稚園都有嘅,不過我識好多St+Cat

原帖由 VCbaby 於 13-11-02 發表
我唸間間幼稚園都有嘅,不過我識好多St Cat有second interview
St Cat人多嘛!

As I know, most St Cat's students have second interview
‹ 上一主題|下一主題