用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人知靈糧in 啲咩?
go

有無人知靈糧in 啲咩? [複製鏈接]

如題, 佢寫in 一個鐘, in 啲咩?

0    0    0    0

回覆:有無人知靈糧in 啲咩?

鑽石山?

你講邊區靈糧,鑽石山個間k1已面試完

我估樓主係指藍田果間.
我都想知...
通知單上只係簡單寫(包括: 報到, 遊戲時間, 音樂時間...)

引用:你講邊區靈糧,鑽石山個間k1已面試完

原帖由 shiamzoenl 於 13-10-30 發表
你講邊區靈糧,鑽石山個間k1已面試完
係藍田, 但鑽石山in 啲咩? 流程點架?

回覆:有無人知靈糧in 啲咩?

有冇人講吓九龍城靈糧堂in啲咩?

三個parts:課室等候時間、游戲和大小肌肉觀察時間、10個人一組見校長(講故仔、唱游、同校長倾計并say byebye)

回復 luckyveronique 的帖子

多謝分享,請問有無問卷要填架

rayseed 發表於 13-10-31 09:58

多謝分享,請問有無問卷要填架
有,去年是關于interview安排满意度的調查,不記名,應該舆結果無咩關系

Thanks

引用:三個parts:課室等候時間、游戲和大小肌肉

原帖由 luckyveronique 於 13-10-31 發表
三個parts:課室等候時間、游戲和大小肌肉觀察時間、10個人一組見校長(講故仔、唱游、同校長倾計并say bye ...
可唔可以2個家長一齊去聽故事果part?

琋琋媽媽 發表於 13-10-31 12:08
可唔可以2個家長一齊去聽故事果part?
無記錯的話,只得一個家長陪~

luckyveronique 發表於 13-10-31 15:18
無記錯的話,只得一個家長陪~

My boy is now K3 in CWB. In this part, you stand behind your kid who must look at the experienced teacher's singing or telling stories. Both principals sit aside to assess every kids how they react and involve. So your kid must be active and looks very joyful by that time. Good Luck.

觀察下d細路除左ipad仲識唔識玩其它遊戲
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。
Learning to Read, Reading to Learn.

引用:三個parts:課室等候時間、游戲和大小肌肉

原帖由 luckyveronique 於 13-10-31 發表
三個parts:課室等候時間、游戲和大小肌肉觀察時間、10個人一組見校長(講故仔、唱游、同校長倾計并say bye ...
謝謝資料, 對我個細仔黎講真係唔易

‹ 上一主題|下一主題