用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York 2014 K1結果
go

York 2014 K1結果 [複製鏈接]

想問問2014 K1今個月巳經interview同收到信既小朋友, 你地係有比offer, waiting list or reject ? 我仔仔5號in 咗國際班, 比咗pm offer, 但其實想要am offer, 聽見其他同樣有offer既, 都係pm offer, 有冇人收到am offer?
   0    0    0    0

可能AM OFFER都係上年IN N時比 而家應該剩返PM吧

我連面試信都未收到啊我9月尾寄的

回覆:mable0901 的帖子

回覆:York 2014 K1結果

我囡剛有上午國際offer, 今個月in的。

BethMum 發表於 13-10-24 12:01
我囡剛有上午國際offer, 今個月in的。

佢問你AM同PM係咪都OK? 你點答佢呀?

引用:想問問2014+K1今個月巳經interview同收到信

原帖由 emilywks 於 13-10-24 發表
想問問2014 K1今個月巳經interview同收到信既小朋友, 你地係有比offer, waiting list or reject ? 我仔仔5 ...
5號in, 收咗國際班am offer, 我以為第一批in比較多位,所以容易收到1st choice, 宜家見大家話收到pm offer 唔係你地1st choice, 咁可能我哋比較好彩

回覆:natalieppp 的帖子

我都係5號IN, 收到國際AM OFFER. 我只選上午, 下午唔考慮, 有去簡介會

囡囡INTERVIEW時只有一條問題答錯, 算係IN得唔錯

請問國際和montessori的分別是?

braziljoe 發表於 13-10-24 22:31
我都係5號IN, 收到國際AM OFFER. 我只選上午, 下午唔考慮, 有去簡介會

囡囡INTERVIEW時只有一條問題答錯,  ...

早知答佢只選上午, 下午唔考慮啦, 攪到而家唔知交唔交留位好, 而家嗰間讀緊上午, 唔想K1讀下午

回復 emilywks 的帖子

我只報上午班但結果是收到下午班的offer,應該吾會交留位費。 我的囡當日表現好好答晒所有問題出乎我意料,我相信她應該會考到更好的學校。
‹ 上一主題|下一主題