用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖嘉勒小學暨幼稚園 有無住將軍澳返St. Clare 的小朋友?
樓主: Civic1500
go

有無住將軍澳返St. Clare 的小朋友? [複製鏈接]

回覆:DaFong12 的帖子

AM or PM

請間是pm嗎?

I got a contact Mrs Cheung can run East Kowloon route if got enough passengers. Is there any other potential users?
For me, I need single way after school (K2 pm class) from St Clare to Diamond Hill. But we can at the same time ask Mrs Cheung for round trip if need. Thanks!

回覆:有無住將軍澳返St. Clare 的小朋友?

學校話,請call 張太 (榮光校車) 有TKO line

之前call 過張太, 佢話要接埋聖心, 又要行紅隧. 希望新學年可以開純東九龍+將軍澳線

有家長已聯絡欣榮校車。如各位有興趣坐東九龍+將軍澳線(PM),請個別 PM我。因為職員話如有足夠資料,可以係K1家長迎新日俾價錢我地🏻
請包括:
(1)家長名稱
(2)學生全名
(3)16-17年度就讀班級
(4)居住地點(e. g.觀塘/ 調景嶺 / 坑口)

如果你地有其他年級既sc學生(PM) 需要東九龍/將軍澳線,請都通知我. 謝謝!

想請教各位車程要幾耐時間?住咁遠都考慮是否真的很好及值得呢?

回覆樓主:

你search欣榮校車,網頁有校車路線。
今年只有PM 無AM車
‹ 上一主題|下一主題