用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 啟思幼稚園 啟思學生真係優先上啟基?
go

啟思學生真係優先上啟基? [複製鏈接]

啟思學生真係優先上啟基? 有無JM 可SHARE 下~
   0    0    0    0

引用:啟思學生真係優先上啟基?+有無JM+可SHARE+

原帖由 luvysl_blythe 於 13-10-23 發表
啟思學生真係優先上啟基? 有無JM 可SHARE 下~
Want to know too~

回覆:啟思學生真係優先上啟基?

聽老師講K3開學初期,老師會浱申請表予幼稚園生,是否優先取錄就不知,優勢應該有的,起碼教育理念相近。

引用:聽老師講K3開學初期,老師會浱申請表予幼稚

原帖由 寸草媽媽 於 13-10-25 發表
聽老師講K3開學初期,老師會浱申請表予幼稚園生,是否優先取錄就不知,優勢應該有的,起碼教育理念相近。

...
Thanks again

我覺得有,有得優先參觀學校,我兩個都是啟思上啟基,同一個校監。

引用:我覺得有,有得優先參觀學校,我兩個都是啟

原帖由 pak_sang 於 14-04-02 發表
我覺得有,有得優先參觀學校,我兩個都是啟思上啟基,同一個校監。
你覺得啟基如何?

回覆 Barbayauyau 的帖子

行政一流,老師有愛心,包容度高,能體諒學生。愉快學習。中文小學,課程與坊間一樣。

不過的聽聞小一會收到三十人一班,以前揀她其中一個原因是小班教學,轉左校長好似有所不同。

回覆:pak_sang 的帖子

㑹唔會係多咗人報?聽講今年成二千人考啟基,我亞仔都係啟思上啟基,但同學仔中好幾個係後補生,唔收得晒!

‹ 上一主題|下一主題