用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 藍田啟思面試等好耐
樓主: Potato001
go

藍田啟思面試等好耐 [複製鏈接]

回覆:Weldon 的帖子

但唔係人人都等咁耐,小朋友等得耐會唔耐煩,唔合作,學校會唔會考慮埋個小朋友等咗幾耐,而調節評分先?等二十分鐘同等一個鐘差好遠,面試時又唔會寫番真正接見時間落張表度先?如果人人都等咁耐,先至叫公平。

其實如果你見多幾間,你就會覺得啟思都安排得錯了。

我果日中午in...比較好彩, 因為好快, 老師比我地入課室, 真係一分鍾就過來in....問好多問題, 最后叫我選要上午定下午同送貼紙.  

果日都係好多人, 大部份人都好nice wor.

in 9am, 8;45到, 我仔入學校前喊定先, 到入課室玩玩具就靜曬, 老師in完另一小朋友, 先in 阿仔, 完全由阿仔發揮, 老師依阿仔玩咩就問咩, 十分隨意, 全無壓力, 阿仔仲攬住個大公仔唔放, 走到校務處, 老師跟出來, 我媽又幫手搵野引開注意力, 先可以俾返公仔老師, 9;40走

edith208 發表於 13-10-16 14:40
in 9am, 8;45到, 我仔入學校前喊定先, 到入課室玩玩具就靜曬, 老師in完另一小朋友, 先in 阿仔, 完全由阿仔 ...

你仔仔好搞笑...

edith208  最正係老師見阿仔玩咩就順勢問咩, 阿仔用手幫公仔抹嘴, 老師就叫拒去第二張檯取條毛巾幫公仔抹嘴  發表於 13-10-17 09:02

我女10年IN, 當時都係遲45分鐘IN仲係細女, 我朋友的仔又係細仔2個一齊都收了AM CLASS

我之後有去德寶面試仲衰,我準時早10分鐘到,都要門口排隊約20分鐘(所有要面試都要排)冇冷氣,亞囝未入去已經成頭汗,面試前入等候區都有約半個鐘,反而啟思我又等得唔耐

引用:我女10年IN,+當時都係遲45分鐘IN仲係細女,+

原帖由 JHsbb 於 13-10-16 發表
我女10年IN, 當時都係遲45分鐘IN仲係細女, 我朋友的仔又係細仔2個一齊都收了AM CLASS ...
可能今年太多人報,之前打去問,聽電話那位老師話細B申請(插班生)現在不受理!連interview 都無!

Evachau 發表於 13-10-17 10:11
可能今年太多人報,之前打去問,聽電話那位老師話細B申請(插班生)現在不受理!連interview 都無!

...

係呀, 細B唔收的, 我女係考K1的

引用:Quote:Evachau+發表於+13-10-17+10:11+可能

原帖由 JHsbb 於 13-10-17 發表
係呀, 細B唔收的, 我女係考K1的
上網報名時話收插班生(細B)!

‹ 上一主題|下一主題