用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 星期日班開到啦!!
go

星期日班開到啦!! [複製鏈接]

星期日班開到啦!!<有冇小朋友對跳舞唱歌有興趣?>

我會攪一個律動班帶小朋友唱歌跳舞玩遊戲,你
該用戶已被刪除

Re: 有冇小朋友對跳舞唱歌有興趣?

lsl,
哈~~我女25個月,你pm d 資料俾我,我試

Heidilaihk,

我個仔都係30個月, 如有班我都會參加. :
[[img align=left]http://mud.mm-a4.yimg.com/image/1006670551[/img]

hi heidilaihk

我有興趣呀, 我個女讀k2, 可否pm多些資料給我, 如是否只有一班, 之後有冇得take course, 及在尖沙咀邊處上課.  謝謝.

Hi, heidilaihk,
我有興趣呀, 不過我囝囝係K1 (差不多4歲啦!),唔知可唔可以join呢?
另外,我第二個囝囝24月大,如果你會開班細小朋友就通知我啦

請問有無星期六、日的課程呀,因為閒日要上班。

我大仔 32 個月大呀, 如果你開細班就 pm 資料比我呀!! 不過我要返工, 要星期六下午 / 星期日先得架!!

蘇蘇
http://hk.myblog.yahoo.com/darwin-elywn

hi, heidilaihk,

我女兒好喜歡唱歌和跳舞, 剛3歲..
有冇星期六/日?

各位~星期六日中心要開Playgroup,只能借出星期四下午~~sorry~~

請各位先pm資料給我,分級後又夠人開班會聯絡各位~~

24-30個月班應該可以開先,仲有冇人想join??星期四下午~~限8對親子,收到資料我打

Dear all pls check pm~~

請各位先pm資料給我,分級後又夠人開班會聯絡各位~~

24-30個月班應該可以開先,仲有冇人想join??星期四下午~~限8對親子,收到資料我打

heidilaihk

pls check pm

Hi Heidilaihk

我大女4 yrs old (k1), 細女32 個月大呀, 如果你開細班就 pm 資料比我呀!! 不過我要返工, 要星期六下午 / 星期日先得架!!
[email protected]

twinstar :

Hi Heidilaihk

Why the course is free ?

Twinstar

heidilaihk,

Please check pm. thank you very much

katiema

heidilaihk﹕

我都好有興趣呀,我想請問係尖沙咀邊到呀??我仔仔而家讀K2,佢對跳舞唱歌有濃厚興趣,不過星期四放學要1點幾,我驚趕唔及,可否PM詳細資料,謝謝!!

24-30個月班應該可以開先
1)heidilaihk
2)"lsl"
3)Wah'sMother
4)2babies(欠資料)
5)ononbaby
6)florflor

請問還有冇位,我囡囡讀K3

Thanks a lot.

Christybbmama
[img align=left]http://www.fx-word.com/img1/20070115/1168850504I.gif[/img]

heidiaihk,
我已PM資料給你, 請check pm.

請問還有冇位,我囡囡26 months old.

Thanks a lot.

‹ 上一主題|下一主題