用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 買左Exxxxxx Txxx 成肚氣
go

買左Exxxxxx Txxx 成肚氣 [複製鏈接]

個女出世冇耐買左呢套教材,諗住幾千蚊買黎俾佢學英文,點知支筆喺過左保養期先黎壞,打電話去,原來間公司執左,Nxdy接手,但佢地話支筆個生產商冇左,聯絡唔到,連俾$買番文筆都唔得,Nxdy個人咁就無左下文,😫😫😫😫
點知近排喺商塲又見番ET個booth, 佢哋啲人仲走過來sell我,我咪講俾佢聽我既情況,佢好似好同情咁話會同我跟進,過左2個星期,佢真係打番俾我,不過好似失憶咁,又sell過我,咁咪又講多次俾佢聽,佢又叫我自己搵Nxdx, 咪耍我啦,跟住最搞笑係佢話「咪係囉,買呢啲嘢應該買大牌子」,我即刻答「係啦!應該買Dxxxxy,唔應該買ET」,佢仲話「其實library 咁多書,你就應該..。。」,我咪即刻同佢講「係啦!我都知!咁所以我唔會再買呢啲嘢囉!」講到呢度真係火都黎埋!我即刻同佢講「如果你唔係幫我搞掂支筆,就唔好打電話黎煩我」,跟住佢仲blibala😤😤😤收佢線!

0    0    0    0

係咪賣noddy果間呀?

回覆:買左Exxxxxx Txxx 成肚氣

我都係ET舊客仔,都係過左保養先壞筆,不過新代理都受理,比我補錢換過支新筆。你去問下新代理。

回覆 sandywyy 的帖子

sandywyy, 你買嗰套會唔會係talky english呀?  支筆壞咗, Noddy間嘢有幫我換喎, 不過要俾錢, 如果你買嘅係English Time, 你應該要搵One Elite問, 佢哋先係新代理, 佢哋都好好, 我本書爛咗佢哋都肯換

回覆 細咩咩 的帖子

細咩咩, 請問如果Noddy嗰set野枝筆壞咗可以拎去邊到整?我完全contact唔到嗰間公司嘅人

回覆:magryan 的帖子

咁衰㗎

細咩咩 發表於 14-5-21 09:26
回覆 sandywyy 的帖子

sandywyy, 你買嗰套會唔會係talky english呀?  支筆壞咗, Noddy間嘢有幫我換喎, 不 ...

細咩咩,你換個支筆係咪即係WALTER,請問換過新嘅要幾錢?

回覆:jerald113 的帖子

唔係呀,我換嗰支係talky english嗰支,walter筆要搵番新代理one elite搞,佢哋售後做得幾好架,放心

請問你地小朋友係咪用緊English time 呀?我都考慮緊買喱套!不過好少見有家長討論喱套教材,大家覺得值得買嗎?

回覆:Cherry1022 的帖子

你小朋友幾大?

細咩咩 發表於 14-6-25 18:13
你小朋友幾大?
就黎出世咋!佢話最好胎教開始用嘛!所以考慮緊早少少買!

如果係0-2歲, 你又真係好想買一套貴價教材的話, 我會建議你買迪迪尼, English-time我買左full set, 而家小朋友兩歲, 坦白講, 作用不大, 迪迪尼有興趣啲, 我係買淘寶既, 但其實亦唔係話真係超鍾意, 只係明顯有興趣啲, 反而平價嘅your baby can read, your baby can discover, phonics kids佢最有興趣, 主動叫我開俾佢睇, 全部內容都記晒入腦, 套english-time一歲前佢都有睇, 但我覺得佢識嘅嘢好少係喺套教材度學番嚟, 過去一年佢識表達自己, 佢直頭唔俾我播, 希望再大啲佢會接受番啦, 唔係真係浪費晒我啲錢
‹ 上一主題|下一主題