用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 啟基學校 2014 second in
樓主: vivi_ma
go

2014 second in [複製鏈接]

sze0203 發表於 13-11-14 14:56
我都同李小姐講: 下, 直接OFFER?? 佢話係呀, 今年有直接OFFER, 叫我耐心等候~~我係親耳聽到李小姐咁講!! 係 ...

其實直接OFFER個班會唔會係細佬妹, 黎2ND IN只係象徵式

回覆:2014 second in

我們第一批就in....若係waiting or reject,都應該早少少通知,都已經成個半月了…

Angelice-BeBe 發表於 13-11-15 10:36
我們第一批就in....若係waiting or reject,都應該早少少通知,都已經成個半月了…

...

我大仔去年第1批IN, 等了2.5個月先收電話通知2ND IN..........

引用:我們第一批就in....若係waiting+or+reject

原帖由 Angelice-BeBe 於 13-11-15 發表

...
我地都係,一直都無消息通知,如 reject 的話,都應該有封信去話比人知

回復 爸爸愛您 的帖子

我知有人收 "reject letter" 所以未必冇 chance!

回覆:2014 second in

但聽你們說,有些沒有second in 的收到waiting ,但有些已經second in 的卻收rejected ,如果這樣看,相信收到waiting 的還是有機會求位的,反而second in 完收到rejected 的便沒有機會了,不知道這樣理解對不對

‹ 上一主題|下一主題