用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 啟基學校 2014 second in
樓主: vivi_ma
go

2014 second in [複製鏈接]

引用:我第四輪简介会,剛收到11/15.+2nd+in +

原帖由 mckimkim 於 13-11-08 發表
我第四輪简介会,剛收到11/15. 2nd in
Congrats and good luck

引用:請問第一輪有2nd+interview的考生幾時會收

原帖由 janettang 於 13-11-10 發表
請問第一輪有2nd interview的考生幾時會收到信通知得唔得呢?
We were told by around the end of Nov

same here, by end of november

回覆:2014 second in

But I was told mid nov.. By mr Kwan .. Longing for the result .....

我們見主任時都是說11月30日前會知道結果

其實識有人已收reject信,但我同另外一個同學就未收,大家都係26/10 second in

引用:其實識有人已收reject信,但我同另外一個同

原帖由 chillio 於 13-11-13 發表
其實識有人已收reject信,但我同另外一個同學就未收,大家都係26/10 second in

...
Oh 咁快已收reject letter, 希望我地遲d會有好消息la...

引用:其實識有人已收reject信,但我同另外一個同

原帖由 chillio 於 13-11-13 發表

...
咁收reject letter 的都有 2nd in?

回覆:vivi_ma 的帖子

一樣係26/10 second in

回覆:chillio 的帖子

幾時收架?希望冇我地份啦,好like 間學校!

回覆:chillio 的帖子

O really? 佢地幾時收信?好想快啲知結果呀!

我係2/11 IN, 見到第一批收2IN 信我咩都未收到,
打去學校問話審批中, 唔係WAITING / REJECTED;
跟住話10/11 或之前會出信通知;
點知見第二批收2IN信會喺15/11安排~~
我又再打去學校問咁係咪即係REJECTED??
學校李小姐又話唔係, 因今年有直接OFFER唔駛2IN
所以從未收到信的唔代表WAITING / REJECTED,
叫我耐心等候至11月尾會出信!!
唉…終於明白無間道的3年又3年咁的心情@@
有無人好似我咁, 完全音訊全無?????

未有消息,凶多吉少

我都係26/10 2nd in ,但未收到信 原來有rejected信希望大家都有好消息

sze0203 發表於 13-11-13 15:22
我係2/11 IN, 見到第一批收2IN 信我咩都未收到,
打去學校問話審批中, 唔係WAITING / REJECTED;
跟住話10/11 ...

吓, 有直接OFER,唔駛2ND IN, 無理由喎, 我哋有哥哥姐姐讀緊都要2ND IN喎

唉! 資訉混亂, 人心惶惶

引用:Quote:sze0203+發表於+13-11-13+15:22+我係

原帖由 JHsbb 於 13-11-14 發表
吓, 有直接OFER,唔駛2ND IN, 無理由喎, 我哋有哥哥姐姐讀緊都要2ND IN喎
直接offer會唔會係之前有家長話幼稚園校長拍心口九成收果批?

引用:Quote:原帖由+JHsbb+於+13-11-14+發表吓,+

原帖由 evacalbee 於 13-11-14 發表
直接offer會唔會係之前有家長話幼稚園校長拍心口九成收果批?
咁就真係唔知, 但我仔讀嘅啟思就冇拍心口

係啦,我見有哥哥姐姐嘅都要second in ,咁直接offter 會係比邊批呢 又擔心又緊張:希望快啲出結果

我都同李小姐講: 下, 直接OFFER?? 佢話係呀, 今年有直接OFFER, 叫我耐心等候~~我係親耳聽到李小姐咁講!! 係咪真就唔知!可能佢哄我唔好再打電話去學校都唔定^^! 因今年2IN 都唔同方式, 校長又轉左!!但我諗弟妹都係優先的,放心^^
‹ 上一主題|下一主題