用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 高主教書院小學部 請問有冇人面試遲到而又獲取學位呢?
go

請問有冇人面試遲到而又獲取學位呢? [複製鏈接]

面試時間撞到正,但我會照去。唔知係味一定冇機會?

0    0    0    0

取唔取錄係睇面試表現. 遲到係咪"一定"冇機會, 冇人講得實, 遲到又比你面試, 仲係有個"機會"比你. 不過, 如果校方唔當遲到係一回事而對遲到既考生"打個折扣", 咁又會對準時既考人唔公平.  正如你去見工遲到, 老闆對你印象都會打個折扣啦. 至於係咪因你遲到而唔請你, 又真係冇人知架喎!

回覆:請問有冇人面試遲到而又獲取學位呢?

咁你又講得啱,不過想知有冇成功過案吖嘛

醒目開學勳章

我都撞到正,好苦惱

引用:面試時間撞到正,但我會照去。唔知係味一定

原帖由 fulfulrv 於 13-10-06 發表
面試時間撞到正,但我會照去。唔知係味一定冇機會?
我舊年1st in塞車遲到,阿仔而家P1 啦

回復 bbccbbcc 的帖子

可以Share 下上年面試content 嗎?Thank you!

回覆:bbccbbcc 的帖子

你的回應真令我鼓舞。請問你上次遲到多少呀?我們可能遲成半個鐘!

引用:你的回應真令我鼓舞。請問你上次遲到多少呀

原帖由 fulfulrv 於 13-10-10 發表
你的回應真令我鼓舞。請問你上次遲到多少呀?我們可能遲成半個鐘!
都差吾多半個鐘,但舊年好多人因為塞車而遲到,學校知咩事所以去到都可以in

引用:回復+bbccbbcc+的帖子 可以Share+下上年面

原帖由 cytbaby 於 13-10-09 發表
回復 bbccbbcc 的帖子

可以Share 下上年面試content 嗎?Thank you!
哈哈,我冇乜印象,只記得1st in 係group in, 小朋友自己入去的

‹ 上一主題|下一主題