用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 南豐綠茵offer
樓主: aprilmom
go

南豐綠茵offer [複製鏈接]

引用:但我䛊個哥哥讀k2的小朋友,她pn直接全日班

原帖由 fyan1026 於 13-10-07 發表
但我䛊個哥哥讀k2的小朋友,她pn直接全日班offer
PN直接Whole day? D職員話 要讀緊先可以申請,K1 and K2 先有機會轉。

引用:一月大b!+當曰阿b表現一般,因為in果位老師

原帖由 minidonut0131 於 13-10-05 發表
一月大b! 當曰阿b表現一般,因為in果位老師講普通話,阿b都聽唔明,o哂咀,呆晒!不過可能佢係大b, 又肯叠 ...
請問疊積木同形狀配對係咪都做啱晒先會有offer ?同埋小朋友係咪要坐定定先有offer ?

回覆:南豐綠茵offer

點解你地咁多個排咁前又做晒指令但都只有PM offer?  只因為唔出聲答問題所以無am??  我唔明佢地收生準則係乜。。。

我個仔k3全日班連lunch要$5000,PN全日班要成$6000,好貴。

引用:我個仔k3全日班連lunch要$5000,PN全日班要

原帖由 SKB 於 13-10-07 發表
我個仔k3全日班連lunch要$5000,PN全日班要成$6000,好貴。
常寧綠茵k2全日要6300

剛收到 offer 信, 都係pm, 我地排7x, 我呀仔連兩款生果都答到, 應該唔關出唔出聲事, 問題可能係個問卷到, 我申請am, 問卷問如果am 冇, 會唔會考慮pm, 果時咩都唔知, 係咪都 yes la...
如果真係, 我覺得學校有d cheating lor, 明明係如果am 冇ma, 如果咁多人都pm, am 實有啦
排左成晚都係想試am, 覺得有d 唔低lor...
anyway, 有好過冇啦, 今晚都要同呀仔celebrate 一下, 多謝乖仔 :)

引用:剛收到+offer+信,+都係pm,+我地排7x,+我呀

原帖由 lokmama0324 於 13-10-07 發表
剛收到 offer 信, 都係pm, 我地排7x, 我呀仔連兩款生果都答到, 應該唔關出唔出聲事, 問題可能係個問卷到,  ...
排十幾號有個都填yes,但收am offer,不知佢地乜標準

有無人知今年上下午一共收幾多位?

我928in, 收到am offer

引用:有無人知今年上下午一共收幾多位? +

原帖由 winbun 於 13-10-07 發表
有無人知今年上下午一共收幾多位?
好似上下午班各60, 交表時問的

引用:我928in,+收到am+offer

原帖由 psb1017 於 13-10-07 發表
好叻呀!! 係唔係識答全部問題?

回復 fyan1026 的帖子

奇怪

請問已收offer的是幾月出世呢?會唔會都係prefer收大b先?收reject又係幾月bb呢?

多謝,
我女14.5m ,正常呢個年齡係好多都唔識
我女果日好驚, 好緊張,係咁滅我手...
果日老師無乜笑容,
好多都係我+爸爸協助下完成

大家加油~~~祝大家順利考到心儀學校收到offer

引用:多謝,+我女14.5m+,正常呢個年齡係好多都唔

多謝,
我女14.5m ,正常呢個年齡係好多都唔識
我女果日好驚, 好緊張,係咁滅我手...
想問下你問卷上有無話一定要am 定pm 都可以?

我答卷有答, 如果未能安排上午班,下午班會考慮嗎? 我答: 可以,會考慮

引用:我答卷有答,+如果未能安排上午班,下午班會

我答卷有答, 如果未能安排上午班,下午班會考慮嗎? 我答: 可以,會考慮
請問你排隊幾号?

引用:我928in,+收到am+offer

恭喜哂!

引用:請問已收offer的是幾月出世呢?會唔會都係p

原帖由 winbun 於 13-10-07 發表
請問已收offer的是幾月出世呢?會唔會都係prefer收大b先?收reject又係幾月bb呢?

...
我的是4月b,am offer

回復 aprilmom 的帖子

有am咁好, 你bb什麼月份? interview時識答老師的問題?
‹ 上一主題|下一主題