用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 noble place
go

noble place [複製鏈接]

請問有冇人返過playgroup ,可分享下嗎?

1    0    0    0

回覆:noble place

返過半年TTF, 一班八個人兩個老師其中一個係net,其實每天都是唱遊,食茶點,間中做下手工,大肌肉,學下phonics等,有時內容都有點hea. 不過勝在夠平,我個仔都識多左指令同英文單字,我個仔由歲半返到兩歲,因為兩歲一軟要升班貴好多我就無返。

2500 仲日日返,好抵。又唔係咁hea。我鍾意佢哋有2個native ,嗰仔英文都好標準。我讀到level 3,最後嗰仔入咗St. Catherine
我同老公都好開心。

引用:2500+仲日日返,好抵。又唔係咁hea。我鍾意

原帖由 keekee2010 於 13-10-05 發表
2500 仲日日返,好抵。又唔係咁hea。我鍾意佢哋有2個native ,嗰仔英文都好標準。我讀到level 3,最後嗰仔 ...
請問2500日日返係咩course?小朋友幾大可以返呀?

回覆:noble place

2500係playgroup,返一至五,每堂一小時,我就覺得好抵,我就冇上過其他pg,所以冇得比較好唔好,但有同班家長傾開計,佢話noble place比出名嘅多多有多d嘢學,玩嘅嘢都多d

‹ 上一主題|下一主題