用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 啟思今年in k1.如果老師問點解會簡依間學校,應該點答好 ...
go

啟思今年in k1.如果老師問點解會簡依間學校,應該點答好? [複製鏈接]

問題如上,thanks!

1    0    0    0

咁你問心點解報呢間學校? 其實如實答就得了, 這條題目係不論 in 幼稚園, 小學定中學都有可能會問的.

引用:咁你問心點解報呢間學校?+其實如實答就得了

原帖由 chanwendy 於 13-10-02 發表
咁你問心點解報呢間學校? 其實如實答就得了, 這條題目係不論 in 幼稚園, 小學定中學都有可能會問的. ...
Ok近同諗住大包圍咋,唔通咁答咩

momo;);) 發表於 13-10-2 11:06

如果除了大包圍外, 你諗唔到呢間學校的任何一個可取之處, 那你亦不用太上心了.

回覆:啟思今年in k1.如果老師問點解會簡依間學校,應該點答好?

活動教學, 老師有愛心,小朋友有自信, etc

chanwendy 發表於 13-10-2 11:48
如果除了大包圍外, 你諗唔到呢間學校的任何一個可取之處, 那你亦不用太上心了. ...

Agree.  I don't think parents should ask this question from others.

引用:Quote:原帖由+chanwendy+於+13-10-02+發表

原帖由 momo;);) 於 13-10-02 發表
近我覚得可以係原因,我自己都會咁答,但會講得大體d,唔會話:「貪佢近囉」

‹ 上一主題|下一主題