用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 ybcr值得買嗎?
go

ybcr值得買嗎? [複製鏈接]

Ybcr 值得買嗎?5個月b 適合用嗎?

0    0    0    0

回覆:sonion 的帖子

不值,千奇不要買。你bb太細,建議到十個月大先選教材

回覆:ybcr值得買嗎?

我覺得ok喎,我個女三個月開始間唔中播俾佢睇,到一歲就同佢睇ybcr嘅書,而家19個月佢差唔多認得晒書裏面嘅字,就算唔識讀,你問佢如邊個係elephant,佢都識指,對我嚟講有咁嘅成績已經好好

我囡6個月左右間唔時比佢睇ybcr 字卡,DVD就冇睇,9個月到比佢睇ybcr既書,1歳唔駛就認得body 既中英文,14 個月考PN時會好快指比老師睇。我覚得教材係睇你點用,我幾鐘意佢D書。

My girls used the ybcr since 3 months and they could know and point the correct words at 8 months, Very good training material for my daughters.

👍我個囝六個幾月開始睇,到20個月都認得哂大部份嘅字

你地比佢睇得密唔密架?我每日比佢睇一次,間中睇下書,成效—般

小朋友不覺得悶嗎?我俾佢睇過打晒喊路,睇barney就好enjoy

Of course worth the money, especially u get it from taobao, com’on, it’s only 400 including shipping!
Btw if u really want ur kids to enjoy ybcr, never never never give them disney, barney,etc before they see ybcr

引用:Ybcr+值得買嗎?5個月b+適合用嗎? +

原帖由 sonion 於 13-09-30 發表
Ybcr 值得買嗎?5個月b 適合用嗎?
一了,,十土!,

引用:Quote:原帖由+sonion+於+13-09-30+發表Ybcr

原帖由 bblui88 於 13-10-21 發表
一了,,十土!,

‹ 上一主題|下一主題