用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局蔡繼有學校 到蔡繼有學校交申請表所需時間
go

到蔡繼有學校交申請表所需時間

請問如想在早上去蔡繼有學校交小一入學申請表,要預幾長時間(包括排隊等候及處理的時間)?

我今天剛去了。是分不同interview日子來排隊的。若選擇了19/10,26/10 interview的,條隊好長,起碼20個人以上。。  若選12/10,就好少人,今日得幾個。。。

引用:我今天剛去了。是分不同interview日子來排

原帖由 carinla 於 13-09-24 發表
我今天剛去了。是分不同interview日子來排隊的。若選擇了19/10,26/10 interview的,條隊好長,起碼20個人 ...
有10月26日interview 㨂咩?

請問2007年尾出世應該報YEAR 1定插班YEAR 2呀?

今日我同朋友唔同時間去都等左個半鐘, 係企足個半鐘, 得3個counters, 其實係唔係可以安排得好d, 其他學校好似陳守仁有6xxx applicants都唔係咁, 聽聞SFA咁多人同一日交都係半個鐘就交到啦, 我見到幾個孕婦企足個半鐘, 好慘

carinla  我朋友都系,超過一小時!!  發表於 13-9-25 20:04

回復 sherry_wong 的帖子

請問你同你朋友由幾點開始排?

回覆:sherry_wong 的帖子

6000 x 200 = 1200000 報名费都一百多万!

回覆:noplanner 的帖子

昨日我三點,我朋友一點

今日十二點半到,排左半個鐘左右。我排10/19 in 嗰條隊