用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 英國皇家芭蕾舞考試Pre-school level 1
go

英國皇家芭蕾舞考試Pre-school level 1 [複製鏈接]

請問係咪一定要考試先可以繼續学?考試費要$880,又要一個星期上2堂……想唔考,又驚唔比佢升去level 2, 因為學校話最好儘量考。

1    0    0    0

聽過小女芭蕾舞學校職員話唔使,學校內部升班視乎小朋友於校內出席率,及是否達標升班

回覆:英國皇家芭蕾舞考試Pre-school level 1

感謝回覆。咁我都係唔考la,阿囡得3歲其實跳舞暫時都係玩吓

回覆:英國皇家芭蕾舞考試Pre-school level 1

waste

回復 靚靚C9 的帖子

請問其實pre-school level的cert對考小學有用嗎?  小囡正讀緊pre-school level 1,只學了兩個月,學校又係話推薦報考皇家試pre-school level 1,考試費$880,extra每月加堂約收$280,另考時要著level 2新校服約$1000,又係講到唔報考唔俾升班咁.....可否分享下經驗,謝謝!

引用:回復+靚靚C9+的帖子 請問其實pre-school+l

回覆:longyiu 的帖子

謝謝回覆。我其實諗住宜家level 1俾囡囡玩下培養下興趣先,等真係學到level 2先報考,但間學校竟然話唔考皇家試唔俾升班,俾我感覺係焗人報考、加堂!最後我都無幫囡囡報考,但因為之前一次過俾了多期學費,所以唯有晌度學完level 1先轉校。

引用:謝謝回覆。我其實諗住宜家level+1俾囡囡玩

‹ 上一主題|下一主題