用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 想請教有小朋友讀全日N1媽媽的問題
go

想請教有小朋友讀全日N1媽媽的問題 [複製鏈接]

想請教有小朋友讀全日N1媽媽的問題

囡囡下個月返全日N1, 間學校係會PROVIDE埋早餐, 想問o下各媽媽會唔會照比早餐果餐奶奶飲咗先返學再食早餐呢?  因為我諗如果又唔比佢飲, 米只會得番晚上果餐奶奶飲LOR, 咁米又即係一日飲一餐奶, 會唔會唔係咁好呢?

多謝指教!!
奇蹟只會發生在永不放棄的人身上~~ 8-)
該用戶已被刪除

Re: 想請教有小朋友讀全日N1媽媽的問題

我個囡囡都返左N1有6個月了,到而家我每朝返學前都有比奶佢飲呀! 因為學校雖然有早餐食,但老師始終未必會餵飽佢,如果佢自己唔食,我估老師都唔會太迫佢囉! 而且小朋友都係需要多鈣質呀!
囡囡媽

囡囡媽 寫道:
我個囡囡都返左N1有6個月了,到而家我每朝返學前都有比奶佢飲呀! 因為學校雖然有早餐食,但老師始終未必會餵飽佢,如果佢自己唔食,我估老師都唔會太迫佢囉! 而且小朋友都係需要多鈣質呀!

Me Too!!!  

THANKS 各媽媽意見, 睇黎我都要照餵佢奶奶會較好.
奇蹟只會發生在永不放棄的人身上~~ 8-)
‹ 上一主題|下一主題