用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德福幼稚園 申請表可在網上download?
go

申請表可在網上download? [複製鏈接]

2014-15幼兒班申請表今日派?可網上diwnload嗎?個網入唔到?

0    0    0    0

我本來想下載, 但想睇下環境, 今日攞左表, D 老師和職工超有禮貌和好人, 對依間印象唔錯, 阿女話我知, 佢都鐘意依間!!

引用:我本來想下載,+但想睇下環境,+今日攞左表,+

原帖由 sunnieduan 於 13-09-02 發表
我本來想下載, 但想睇下環境, 今日攞左表, D 老師和職工超有禮貌和好人, 對依間印象唔錯, 阿女話我知, 佢都 ...
多人排隊攞form嗎?我都想去攞,不過要番工。

回覆:申請表可在網上download

唔係10月咩?

可以send email 去[email protected] 問佢地攞入學申請表!email 寫明小朋友出生日期,我尋日問佢地攞左了!

引用:我本來想下載,+但想睇下環境,+今日攞左表,+

原帖由 sunnieduan 於 13-09-02 發表
我本來想下載, 但想睇下環境, 今日攞左表, D 老師和職工超有禮貌和好人, 對依間印象唔錯, 阿女話我知, 佢都 ...
想問呢間係咪(本地課程)校舍呀?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Form無得download , 要親身去攞或email要求。

引用:Form無得download+,+要親身去攞或email要求

原帖由 wewetdon 於 13-09-05 發表
Form無得download , 要親身去攞或email要求。
想問收form日,呢間幼稚園排隊情況?和收生是先到先得嗎?

回復 win0131 的帖子

收生不是先到先得, 收Form 因有幾日時間不用等很耐

想問下德福呢間k1班係咪冇全日架?

回覆:win0131 的帖子

candywstse 發表於 13-9-3 09:48
可以send email 去 問佢地攞入學申請表!email 寫明小朋友出生日期,我尋日問佢地攞左了! ...
我send左兩次都冇回覆既...

引用:可以send+email+去[email protected]+問佢

原帖由 candywstse 於 13-09-03 發表
可以send email 去 問佢地攞入學申請表!email 寫明小朋友出生日期,我尋日問佢地攞左了! ...
Thanks! 即日Send 就收到form 了!

‹ 上一主題|下一主題