用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 聖公會聖約翰小學校風如何?
go

聖公會聖約翰小學校風如何? [複製鏈接]

如題!另想問是否有好多新移民讀?師資如何?謝謝!

0    0    0    0

回復 prissyue 的帖子

你今年小朋友讀聖公會聖約翰?我不知校風好不好,我小朋友過幾日返聖公會聖約翰小學

回覆:yanyanmanman 的帖子

Thanks !

回覆:yanyanmanman 的帖子

因為要開始為小朋友交小一報名表,頭痛中....
另想問你是自行定派位入的?thanks !

醒目開學勳章

引用:回復+prissyue+的帖子 你今年小朋友讀聖公

原帖由 yanyanmanman 於 13-08-31 發表

你今年小朋友讀聖公會聖約翰?我不知校風好不好,我小朋友過幾日返聖公會聖約翰小學 ...
係咪清水灣道那間St John?

Kinglong

回復 Kinglong 的帖子

彩虹聖公會聖約翰小學

我是教育局派位的,不是第一自願,是派到第十三自願聖公會聖約翰小學,現在未知學校好唔好,大部份老師都好親切,校內啲老師氣氛很好甘,啲高年級同學照顧一年級既同學照顧得幾好,其它既事要左睇耐啲先知道,暫時知甘多

醒目開學勳章

引用:回復+prissyue+的帖子 我是教育局派位的,

原帖由 yanyanmanman 於 13-09-13 發表

我是教育局派位的,不是第一自願,是派到第十三自願聖公會聖約翰小學,現在未知學校 ...
坊間天書話升中第一自願高達98%.
不知真假啊!

Kinglong

回復 Kinglong 的帖子

我不知呀,六年後不知升中情況
‹ 上一主題|下一主題