用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 佐敦兒科醫生
go

佐敦兒科醫生 [複製鏈接]

佐敦兒科醫生

請介紹在佐敦好的兒科醫生 !

Thanks a lot !

Re: 佐敦兒科醫生

佐敦嘉賓大廈701室趙長成醫生, 每次最少等1.5-2.0小時,tel : 27703300

有愛心,有醫德既兒科e 生,highly recommend. :  :  :

醒目開學勳章

趙長成醫生幾好o架! 我啲小朋友都係俾佢睇大, 不過就真係要等好耐.
[img][/img]

how much per once

Helen_Chiu 寫道:
how much per once

$290 per time, 如果要食抗生素就費d $3xx.
我個小朋友都係由細細個睇到佢大.
我覺佢好的地方係可以詰到比我知道or 睇到佢係嘢事宜會病.

佢幾nice. 舊年我見過佢做廣告model, 登在"一"仔.  好似真係幾出名.

醒目開學勳章

我試過一次個仔下面紅咗, 我又唔知咩事, 去俾佢睇, 咁佢就好詳細解釋俾我聽, 俾啲藥水(要嚟洗o既), 唔駛食藥, 只收咗$100. 但平時睇普通o既症就梗係收正價o既. 我覺得佢幾有醫德.

quote-
佢幾nice. 舊年我見過佢做廣告model, 登在"一"仔. 好似真係幾出名.
unquote-

我都見到佢同"滴X"賣廣告.
:wink:
[img][/img]

我囡都咳左成幾個月, 反反覆覆, 一路未完全好過, 每隔一兩個星期又咳番. 佢日間無咁咳, 晚間一兩點開始就好咳, 一路咳到清晨, 我大大話話同囡囡睇過四五個醫生, 有醫生話係感冒未清,亦有醫生話囡囡氣管敏感, 要食氣管藥”善固令”,我見佢食咁多西藥都好心痛, 同埋因為晚間咳到訓得唔好, 個囡好燥, 成日發脾氣. 最後,我經朋友介紹於新年前轉睇趙醫生,佢話囡囡唔係氣管敏感,其實係鼻炎,導致鼻水倒流及多眼水, 當晚已明顯少咳好多, 跟著果兩晚差不多無咳, 今次應該搵到問題所在, 對症下藥, 所以我覺得趙醫生斷証幾準確.
‹ 上一主題|下一主題