用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 劍鳴幼稚園 請問暑期班的圍棋課程是邊間學院呢?
go

請問暑期班的圍棋課程是邊間學院呢? [複製鏈接]

我囡囡好喜歡上暑期班的圍棋課程, 請問大家知唔知是那所機構嗎?
因為我想暑假後繼續比佢玩下! 唔該~
   1    0    0    0
您的孩子不是你的敵人,當孩子表現最壞的時候,也常是他最需要幫忙的時候了。

I also want to know.  I asked the teacher and still waiting the answer.

引用:I+also+want+to+know.++I+asked+the+teache

原帖由 LL222 於 13-08-15 發表
I also want to know.  I asked the teacher and still waiting the answer.
如果你知道可以講我知嗎? 吾該

您的孩子不是你的敵人,當孩子表現最壞的時候,也常是他最需要幫忙的時候了。

醒目開學勳章 貢獻勳章

香港兒童棋院
恐龍家

http://childgo.com

回覆:請問暑期班的圍棋課程是邊間學院呢?

thank you

回覆:請問暑期班的圍棋課程是邊間學院呢?

請問係咪有暑期班架?N 升K都有?一星期返幾多日?每日返幾多個鐘?

dv2bb 發表於 14-4-3 22:41
請問係咪有暑期班架?N 升K都有?一星期返幾多日?每日返幾多個鐘?

有, 可以返二個至四個星期, 每星期返五日, 每日2.5小時, 每日兩堂, 中間茶點時間。

引用:Quote:dv2bb+發表於+14-4-3+22:41+請問係咪

原帖由 LL222 於 14-04-04 發表
有, 可以返二個至四個星期, 每星期返五日, 每日2.5小時, 每日兩堂, 中間茶點時間。 ...
謝謝

‹ 上一主題|下一主題